Željko Kerum u konobi je najavio ponovnu kandidaturu za gradonačelnika Splita na idućim lokalnim izborima, a novinarima je sam pripremio hranu, roštilj i bakalar.

Galerija


Bivši splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum u četvrtak je, na božićnom druženju s novinarima u Lori najavio kako mu je cilj na idućim izborima kandidirati se za gradonačelnika i "tako nakon sedam godina opet pokrenuti stvari".

Vezani članci KBC Split Splitskog kirurga zaposlenik optužio za nesavjesno liječenje: "Pričao je da neće stići obaviti procedure jer ga čeka društvo za kartanje" Tijekom noći na parkiralištu u Ljubićevoj ulici oštećeno više automobila - 5 Mladić šakom razbio stakla na 21 automobilu, šokirani otac došao u policiju, nije vjerovao da je to učinio njegov sin

 

 

Na pitanje gdje je "zapelo" s proračunom, odgovorio je da nije nigdje zapelo. "Moj je cilj i plan da ova agonija što prije prođe. Jedva čekam da prođe i taj proračun i ta godina, i ja idem, naravno, ponovno kao kandidat za gradonačelnika sa svim svojim obećanjima koja sam rekao", izjavio je Kerum.

Uvjeren je, kaže, da će tako "nakon sedam godina opet pokrenuti stvari".

Podsjetio je da je Istočna obala već trebala biti gotova, kao i luka nautičkog turizma, tunel koji je spominjao, most prema Kaštelima, ulaz u Split i izlaz iz Splita.

"Da sam ja na vlasti, ne bi se ovako funkcioniralo, radilo bi se drugačije. Niti bih rušio Žnjan, niti bih ležao, nego bih od prvog dana radio, isto kao i onda kada sam došao na funkciju. Ja sam u roku od 90 dana napravio sedam vrtića, a i sve stanove POS-a isto sam ja napravio", poručio je Kerum.

Za situaciju u gradu, točnije za činjenicu da se ništa od projekata nije realiziralo optužio je aktualnog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu. Rekao je da "za razliku od Ive Baldasara, Andro Krstulović Opara nije napravio ništa". (M.J./Hina)