Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasmijao novinare

Kerum: Gdje je križ za Marjan? U kamenolomu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum na današnjoj je konferenciji za novinare otkrio kako projekti spomenika Franji Tuđmanu i križa na Marjanu idu dalje.

Naglasio je kako će do lokalnih izbora "sigurno" biti postavljen spomen-kip prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu na rubu splitske Rive te križ na Marjanu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kerum ispunjava obećanje VIDEO Nisu ga niti podigli, a već oštećen natpis pod kipom Franje Tuđmana Slika nije dostupna Završne pripreme Kerum uskoro otkriva križ na Marjanu i spomenik Tuđmanu

>> Kerum odlučio o kandidaturi, ali sve će otkriti idući tjedan

"Križ mora biti posatvljen na Marjanu ili ću sebe postaviti ondje. Projekt je napravljen, dozvole ishodovane, križ je napravljen, samo ga treba smontirati", rekao je Kerum.

Križ u kamenolomu

Na upit gdje je sada taj križ, Kerum je odgovorio kako je "u kamenolomu", što je izazvalo smijeh novinara. Pojasnio je kako će taj kameni križ, za kojeg danas nije mogao precizirati koliko će biti visok, donirati vjernici.

"Dogovor je da za takvu bitnu stvar ni u kakvom pogledu nitko ne pomisli da može sebe promovirati kroz to, ali križ će biti napravljen, a donator se ne smije znati", kazao je Kerum. (T.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene