Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Gube na svim frontovima'

Karamarko o odlascima iz SDP-a: 'Doživljavaju rasap'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je sinoć kako ga ne čudi da je dio članova SDP-a u Zagrebu napustio stranku jer smatra da SDP doživljava raspad i gubi na svim frontovima.

Na pitanje novinara u Slavonskome Brodu, gdje je sudjelovao na predizbornom skupu prije drugog kruga lokalnih izbora, Karamarko je ocijenio da je "SDP u jako lošoj situaciji" i da će morati puno toga mijenjati u svom odnosu prema javnosti, oporbi i sindikatima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

>> Stotinjak SDP-ovaca okrenulo leđa stranci, najavili priklanjanje Bandiću

"SDP je u jako lošoj situaciji. SDP je stranka koja doživljava jedan rasap. Naprosto gube na svim frontovima, tako da me ovo ne čudi. Mislim da im je to sudbina, to me ne čudi", kazao je Karamarko na pitanje novinara u povodu današnje najave vodstva zagrebačke organizacije SDP-a Brezovica da dio članova izlazi iz stranke. Karamarko je dodao da će SDP "morati puno toga mijenjati u svom načinu ophođenja prema javnosti, prema ljudima, prema opoziciji, prema sindikatima, vjerovatno i međusobno, da bi se mogli vratiti".

Najavljujući izlazak dijela članova iz stranke i pružanje podrške Milanu Bandiću u drugom krugu izbora za zagrebačkog gradonačelnika, vodstvo Mjesne organizacije SDP-a Brezovica danas je reklo da ih je na to nagnalo dugogodišnje nezadovoljstvo zagrebačkom Gradskom skupštinom i opće nezadovoljstvo politikom SDP-a koja se vodi na državnoj i gradskoj razini.

Predsjednik zagrebačkoga gradskog odbora SDP-a Davor Bernardić smatra da je najavljeno istupanje članova iz SDP-a dva dana uoči drugog kruga lokalnih izbora potez male skupine nezadovoljnika koji je rezultat stavljanja privatnih interesa ispred interesa građana. (Hina)

Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene