Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedno iza drugog

Karamarko i Kosor zapalili svijeće uz spomenik Tuđmana u Velikom Trgovišću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo je ujutro u 8 sati cvijeće položilo izaslanstvo Krapinsko-zagorske županije, uz koje su bili i Tomislav Karamarko kojeg zagorski HDZ podržava u utrci za predsjednika stranke, te Ivan Jarnjak, Gordan Jandroković i Jasen Mesić.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća uz spomenik pored rodne kuće, u Velikom Trgovišću danas je obilježena 90. obljetnica rođenja prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

Na upit kako mu protukandidati predbacuju da je među prvima provodio detuđmanizaciju, a sada se ponovno veže uz Tuđmana, Karamarko je rekao da je on uvijek bio vjeran Tuđmanovu izvornom učenju i stvaranju hrvatske države, a druga je stvar što se distancirao od nekih negativnih pojava poput kriminala u pretvorbi i drugih devijacija.

"Tito je bio ratni zločinac koji je kroz povijest zatirao sve što je hrvatsko"

"Kampanja je prljava, sve što se zadnjih dana zbiva stvara ružnu sliku o HDZ-u i teško se braniti od silnih laži. Kako da nekog uvjerim da ne švercam ljude i da nisam agent Al-Qaide", rekao je Karamarko te na upit zašto Tito u Kumrovcu za svoj rođendan okupi znatno više obožavatelja nego Tuđman u Velikom Trgovišću odgovorio da se te dvije osobe uopće ne mogu uspoređivati, jer je Tuđman stvorio Hrvatsku državu, a Tito je bio ratni zločinac koji je kroz povijest zatirao sve što je hrvatsko. Ivan Jarnjak najavio je pak da će na nedjeljnom Saboru stranke sigurno doći do promjene, a HDZ će ispraviti svoje pogreške, ponovo postati najjača stranka i osvojiti vlast.

Dva sata iza Karamarka u Veliko Trgovišće došla je i aktualna predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja nije polagala cvijeće u Velikom Trgovišću, jer je, rekli su iz njezina tima, prethodno već odala počast Tuđmanu na Mirogoju. Ona je posjetila Spomen-školu dr. Franje Tuđmana gdje je nazočila predavanju o Tuđmanu dr. Anđelka Milatovića. Popodne su svoj posjet Velikom Trgovišću također najavili i Milan Kujundžić i Drago Prgomet. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene