Zastoj tramvaja, ilustracija
Zastoj tramvaja, ilustracija Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Tramvaj na liniji 12 iskočio je iz tračnica kod zagrebačkog ZOO vrta. Promet Maksimirskom bio je neko vrijeme u potpunosti blokiran.


U Maksimirskoj ulici u Zagrebu u 18:36 došlo je do zastoja u prometu, javila je policija u srijedu poslijepodne. Naime, kod ZOO vrta, prilikom okretanja tramvaja na liniji 12 došlo je do njegova iskakanja iz tračnica.

Vezani članci Zastoj u Ozaljskoj ulici Show zbog (loše) parkiranog automobila: "Ljudi su vikali, zvali policiju, a kad se vozač pojavio, stali su mu pred auto" U zoni Savskog mosta nakratko je stao sav tramvajski promet - 3 Što se dogodilo? Oko Savskog mosta stajali tramvaji u svim smjerovima, ZET objavio o čemu se radi

Promet je u cijelosti bio zatvoren Maksimirskom ulicom. Ekipe ZET-a izašle su na teren. Promet je normaliziran u večernjim satima.

Ranije je iz ZET-a priopćeno: "Tramvajski promet trenutačno je obustavljen na okretištu Maksimir. Tramvaji linija 4, 5, 7 i 12 prometuju skraćeno do Kvaternikovog trga, a linije koje polaze iz Dupca prometuju do garaže u Dubravi".