Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EVAKUIRAN CENTAR

Dramatično nakon dojave o bombi u Arena Centru: "U jednom momentu svi jure van, nitko ne zna što se događa..."

Arena Centar je evakuiran nakon što je stigla anonimna dojava o bombama. Razgovarali smo s građanima koji su se u Areni zatekli u trenutku evakuacije.

Zbog dojave o bombama danas je evakuiran zagrebački Arena Centar. Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić razgovarao je s ljudima koji su se u trenutku evakuacije našli u šoping centru.

"Svi su odjednom pojurili van i na razglasu je rečeno da se svi moraju evakuirati", rekla je Monika.

"Dosta dramatično. Samo u jednom momentu svi jure van, nitko ne zna što se događa, i onda dođeš van i čuješ da je bila dojava o bombi", dodala je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna neće u istražni zatvor Sud nije prihvatio prijedlog USKOK-a: Zlatko Pinjuh branit će se sa slobode, određene mu mjere opreza

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna teren je bio jako sklizak Policajci koji su spasili 13-godišnjaka iz ledene Drave opisali akciju spašavanja: "Nevjerojatno je koliko je imao snage"

U Arena Centru je u trenutku evakuacije bila i Nada.

"Na početku se čak nije razumjelo. Bilo je jako puno ljudi, buke, pa smo svi nastojali razabrati o čemu točno govori. Ljudi su se digli bez ikakve panike, nikakav stampedo. Ljubazno smo propuštali jedni druge, pomagali ako je trebalo, i izašli van", rekla je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene