Predsjednica Republike, Kolinda Grabar-Kitarović, na Badnju večer je bila u Karlovcu na misi s beskućnicima toga kraja.

Galerija


Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović je, pomalo neuobičajeno, misu na Badnju večer odlučila odslušati u Centru za beskućnike u Karlovcu koji skrbi za dvadesetak ljudi koji u ovom trenutku nemaju dom. Ona je kazala da Badnjak mora biti za sve ljude isti.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Državni vrh podržava ideju da se bivša predsjednica kandidira za glavnu tajnicu NATO-a: ''Možda je čak prekvalificirana...'' Kolinda Grabar-Kitarović Novi posao bivše predsjednice? "Priča se da ste najizglednija kandidatkinja za generalnu tajnicu NATO-a"

Predsjednica je kazala kako je ovom gestom željela poručiti kako se ovako veliki blagdani ne slave samo u velikim crkvama i katedralama, nego i na ovakvim puno skromnijim mjestima koja ne smiju biti zaboravljena.

Ovo nije jedino mjesto koje će posjetiti u Karlovcu. Posjetit će i sve one koji radi svojeg posla večeras neće moći biti sa svojim obiteljima. Obići će i žurne službe.

"Za mene je upravo Badnjak i Božić vrijeme kad treba biti sa svojom obitelji. Želim im zahvaliti na tome što su večeras dežurni, što su tu kako bi spriječili bilo kakve nesreće i nezgode i kako cijenimo to što Badnju večer i Božić provode na poslu", rekla je Grabar-Kitarović, koja je svim hrvatskim građanima koji slave Božić poželjela miran, sretan i blagoslovljen Božić.

"Nadam se da ćete ga provesti u krugu svojih najmilijih i nadam se da će biti spokojan, miran i veseo", rekla je Grabar-Kitarović. Na pitanje želi li Vladi što poručiti, rekla je da želi "svima nama sretniju, ljepšu, bolju i prospreritetniju 2018. godinu".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr