Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predsjednik Sabora

Jandroković komentirao prosvjed ljevice pa zaprijetio: "Sada će se čuti i druga strana"

Gordan Jandroković
Gordan Jandroković Foto: Damjan Tadic/Cropix
Gordan Jandroković komentirao je prosvjed lijevo-liberalne oporbe te dodao da će parlamentarni izbori biti raspisani kada za to dođe vrijeme.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ''jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku''.

"Čuli smo u subotu jedanaest razularenih revolucionara koji su vrijeđali, bijesno govorili, iznijeli teške uvrede na račun vladajuće većine, predsjednika Vlade i HDZ-a, sada će se čuti i druga strana", izjavio je Jandroković medijima uoči sjednice šireg predsjedništva HDZ-a, komentirajući subotnji prosvjed na Markovom trgu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pismo liječnicima HALMED poslao važno upozorenje: "Moguć je razvoj neurorazvojnih poremećaja"

Jandroković se složio s premijerom Andrejom Plenkovićem glede toga da je riječ o proruskom skupu.

"Tamo je bilo ljudi poput Katarine Pevoić koja otvoreno nastupa protiv zapada, NATO saveza, protiv privatnog vlasništva. Meni je zanimljivo da ne pitate Zurovca i Nađija, koji se izrazito zalažu za privatno vlasništvo i privatnu inicijativu, kako oni sebe vide u suradnji s takvom jednom retrogradnom političarkom.

Pročitajte i ovo Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Što s tiče parlamentarnih izbora, oni će biti raspisani ''kada za to dođe vrijeme'', kazao je Jandroković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene