Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sve teče bez problema'

IZBJEGLIČKA KRIZA Tijekom nedjelje u Hrvatsku ušlo 10.000 ljudi, do sada više od 256 tisuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U protekla dvadeset i četiri sata u Hrvatsku je ušlo oko 10.000 izbjeglica i migranata, a od ponoći do 9 sati ujutro njih oko 3000, rekao je u ponedjeljak novinarima glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović.

U Hrvatsku je do sada ušlo 256.299 izbjeglicai migranata. Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović je kazao kako se na državnoj granici sa Srbijom proteklih nekoliko dana, nakon dogovora hrvatske i srbijanske policije, provodi kontrolirani ulazak migranata u našu zemlju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje se očekuje pritisak IZBJEGLICE U HRVATSKOJ Od ponoći do 15 sati stiglo gotovo 6000 izbjeglica, dosad ukupno 309.578 migranata Slika nije dostupna Odrješit ministar Poslao jasnu poruku EU po pitanju Mađarske

'Situacija u Europi nije predmetom političkih kampanja, a politiku koju je zauzela Vlada morat će nastaviti i sljedeća'

„Nakon što je srbijanska policija konačno prihvatila taj dio kontroliranog puštanja u Republiku Hrvatsku, to u zadnja dva, tri dana teče bez problema“, kazao je Džigumović.

Potvrdio je kako bi zimski transportni centar u Slavonskom Brodu trebao profunkcionirati 2. studenoga te će jedno vrijeme, dok sve službe u njemu ne zažive, paralelno raditi i prihvatni centar u Opatovcu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene