Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan neovisnosti

Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na Mirogoju i Oltaru domovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu Dana neovisnosti je predsjednica Hrvatske demokratske zajednice i Vlade Jadranka Kosor s izaslanstvom HDZ-a položila vijence i zapalila svijeće.

Učinili su to kod Zida boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja i na grob prvog hrvatskog predsjednika i osnivača HDZ-a Franje Tuđmana na zagrebačkom groblju Mirogoju.

Pročitajte i ovo Na Mirogoju obilježena godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana Aktualne teme Plenković objasnio zašto država plaća povratak Boysa iz Grčke Varaždinci obilaze grobove svojih najmilijih Pojačan promet FOTO Blagdan je Svih svetih, građani obilaze grobove najmilijih: "Svi smo tu ujedinjeni, kao da su duše spojene"

>> Dan kada je Hrvatska raskinula sve veze sa SFRJ

S predsjednicom Kosor vijence su položili i zapalili svijeće i potpredsjednici HDZ-a i Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks i Ivan Jarnjak, glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić, član Predsjedništva HDZ-a i predsjednik zagrebačkog HDZ-a i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković i predsjednica Mladeži HDZ-a Martina Banić.

Izaslanstvo HDZ-a u kojem su bili Šeks, Bačić i Jandroković, položilo je vijenac i zapalilo svijeće i na Oltaru domovine na Medvedgradu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene