Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Imam dva metra, ćelav sam, istetoviran i to je dovoljno za zatvor'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri muškarca koja je splitska policija prošli vikend privela kao opasne reketare puštena su da se brane sa slobode. Naša ekipa danas je razgovarala s dvojicom od njih.

Podsjetimo, teretilo ih se za iznuđivanje velikih svota novca, prijetnje smrću i propucavanje automobila. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeni Policajci 'reketarili' premijera BiH Slika nije dostupna Polo u Motovunu Jakovčić odgovorio na optužbe za reketarenje

Javnost se pitala zbog čega im nije odmah određen pritvor. Upitao se to i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić tražeći na uvid spis. 

Čini se da su o svemu iznova porazmislili i u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu pa je danas podnesen istražni zahtjev i ponovno zatražen pritvor za svu trojicu. 

Naša ekipa razgovarala sa Aleksandrom Dimitrovom i Renatom Hittelom koji tvrde da su nevini te da uopće ne poznaju Petra Jurčevića koji je navodno naručitelj posla.

- Nikad čuo nisam za tog čovjeka, to je policija nije mogla provjeriti s tom tehnologijom kojom raspolaže, nego je dovoljno to da imam u sebi dva metra, ćelav sam i istetoviran i to je dovoljno za Bilice, rekao nam je Dimitrov, dok Hittel tvrdi na nikad nije bio prijavljivan i da nikad nije počinio nikakvo kazneno djelo te je naglasio da je umirovljeni časnik HV-a odlikovan brojnim odlikovanjima. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene