Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepucavanja

HSP: Sad se vidi da je SDP uvijek bio uz Keruma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjednica Gradskog vijeća Splita, prošli tjedan prekinuta jer su vijećnici bojkotirali Kerumovu sestru Nevenku Bečić, nastavljena je danas.

HDZ je došao odlučan smijeniti Nevenku Bečić, Kerumovu sestru, predsjednicu gradskog Vijeća. Računali su da će protiv Nevenke biti i ruke SDP-a, ali ništa, grlati SDP-ovci nisu svi ni došli, pa se još stišali i miruju.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura Slika nije dostupna Bezuvjetna sestrina ljubav 'Kerum ima poslanje od Boga da digne Split'

>> HSP: Sada se pokazalo da Kerum koalira s SDP-om

'Sad se vidi, SDP je uvijek bio uz Keruma', zaključio je Hrvoje Tomasović iz HSP-a. U nastavku, HDZ-ovka Sanja Bilać uvrijedila se što je Kerum uopće ne gleda dok mu izlaže svoj stav o temi DES. 'Nisam navikla da me ljudi ne gledaju dok im se obraćam', poručila je Kerumu.

Mogli srušiti vlast

Prije sedam dana i vijećnici SDP-a i HDZ-a pa i nezavisni bijesno su ustali sa sjednice i ostavili Keruma u manjini, a stanje se do danas okrenulo. SDP šuti, a Tomasović tvrdi kako su mogli srušiti vlast, no da su u HSP-u znali kako se SDP-ovci neće pojaviti.

Kerum je prošli tjedan ravnodušno rekao da vijećnike ionako može kupiti kako hoće, jer su jeftina roba. Danas se jada da mu je sa političarima nemoguće surađivati. 'Sjedim tamo i mislim, to je robija', kaže Kerum.

Kerum i dalje igra na socijalnu kartu, danas je smanjio cijene vrtića, no odakle novac? Simpatije puka pridobiva gurajući grad u sve dublji minus. Novca u gradskoj kasi jedva i za osnovno funkcioniranje, a spominje se nedostatak od stotina milijuna kuna. Kerum je u fotelji već godinu i pol dana, a ekonomski procvat još se čeka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene