Hrvatski vojnici na čelu sa zapovjednikom kontingenta brigadirom Resslerom poželjeli sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu godinu

Galerija


Pripadnici 9. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute support u Afganistanu uputili su božićnu čestitku svojim obiteljima, kolegama u Hrvatskoj i svim građanima Republike Hrvatske.

Vezani članci Ročnici, ilustracija (Foto: Pixsell) Uvijek ste htjeli raditi na moru, ali vam ne ide konobarenje? MORH je raspisao natječaj koji bi vas mogao zanimati U Požegi prisegnuo 24. naraštaj dragovoljnih ročnika (Foto: Pixsell, Ivica Galovic) - 9 Prisegnuo 24. naraštaj dragovoljnih ročnika: "Ovo je prvi korak prema profesionalnoj vojnoj karijeri"

Hrvatski vojnici na čelu sa zapovjednikom kontingenta brigadirom Draženom Resslerom poželjeli su sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu godinu.

U području misije potpore miru Resolute Support u Afganistanu trenutačno se nalazi 9. hrvatski kontingent (HRVCON RS), koji broji 106 pripadnika raspoređenih na dvije lokacije - Kabul i Mazar-e-Sharif.