Hrvatski vojnici na čelu sa zapovjednikom kontingenta brigadirom Resslerom poželjeli sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu godinu

Galerija


Pripadnici 9. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute support u Afganistanu uputili su božićnu čestitku svojim obiteljima, kolegama u Hrvatskoj i svim građanima Republike Hrvatske.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Milanović o pogibiji u Afganistanu: "Potresla me vijest o napadu u kojemu je naš mladi vojnik izgubio život" Andrej Plenković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković o napadu na hrvatske vojnike: ''Kada liječnici procijene, radit ćemo na tome da što prije dođu u Hrvatsku''

Hrvatski vojnici na čelu sa zapovjednikom kontingenta brigadirom Draženom Resslerom poželjeli su sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu godinu.

U području misije potpore miru Resolute Support u Afganistanu trenutačno se nalazi 9. hrvatski kontingent (HRVCON RS), koji broji 106 pripadnika raspoređenih na dvije lokacije - Kabul i Mazar-e-Sharif.