Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski vojni invalid dobio stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručila je danas u Slavonskome Brodu ključeve stana i rješenje za useljenje hrvatskome ratnom vojnom invalidu Senadu Aliću.

Hrvatski ratni vojni invalid Senad Alić dosad se koristio stanom u vlasništvu Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje u Naselju Kralja Tomislava u Slavonskome Brodu.
Presudom Županijskoga suda u Slavonskome Brodu od 29. travnja 2005. godine određeno je da je gospodin Senad Alić obvezan iseliti se iz tog stana te ga predati vlasniku - Hrvatskome zavodu za mirovinsko osiguranje.

Pročitajte i ovo Ilustracija PRIJEDLOG ZAKONA Jednom zanimanju raste plaća oko 50 posto, provjerite što će još poboljšati život tisućama ljudi Slika nije dostupna 19 u užem izboru Znate li što su kihobran i novosnik? Traži se najbolja nova hrvatska riječ

Senad Alić poslao je ovog tjedna dopis potpredsjednici Vlade i ministrici Jadranki Kosor sa zamolbom za pomoć. Potpredsjednica Kosor, čim je dobila taj dopis, zatražila je da se ispitaju mogućnosti stambenog zbrinjavanja gospodina Alića, navodi se u priopćenju Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Utvrđeno je kako Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspolaže stanom u slavonskobrodskome Naselju Andrije Hebranga, u kojem je do svoje smrti stanovao hrvatski ratni vojni invalid, pa će stambeno pitanje gospodina Alića biti riješeno, dodaje se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene