Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručila je danas u Slavonskome Brodu ključeve stana i rješenje za useljenje hrvatskome ratnom vojnom invalidu Senadu Aliću.


Hrvatski ratni vojni invalid Senad Alić dosad se koristio stanom u vlasništvu Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje u Naselju Kralja Tomislava u Slavonskome Brodu.
Presudom Županijskoga suda u Slavonskome Brodu od 29. travnja 2005. godine određeno je da je gospodin Senad Alić obvezan iseliti se iz tog stana te ga predati vlasniku - Hrvatskome zavodu za mirovinsko osiguranje.

Vezani članci Policajka spasila invalida koji je zapeo na tračnicama - 3 Nevjerojatna snimka iz Kalifornije: U invalidskim kolicima zapeo na pruzi, u zadnji tren ga spasila policajka Škola na trećem Lekcijom iz hrvatskog prvo dobro nasmijale učenike, a onda i cijelu regiju

Senad Alić poslao je ovog tjedna dopis potpredsjednici Vlade i ministrici Jadranki Kosor sa zamolbom za pomoć. Potpredsjednica Kosor, čim je dobila taj dopis, zatražila je da se ispitaju mogućnosti stambenog zbrinjavanja gospodina Alića, navodi se u priopćenju Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Utvrđeno je kako Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspolaže stanom u slavonskobrodskome Naselju Andrije Hebranga, u kojem je do svoje smrti stanovao hrvatski ratni vojni invalid, pa će stambeno pitanje gospodina Alića biti riješeno, dodaje se.