Nakon sastanka u Vladi, Darko Horvat je rekao da izvanredna uprava u Agrokoru zna svoj posao i da će, ako dobije povjerenje Sabora, od prvoga dana na čelu Ministarstva gospodarstva izvanredni upravitelj imati njegovo puno povjerenje.

Galerija


"Na sastanku se nisu tražili nikakvi dogovori, ja se zahvaljujem ljudima koji su u ovom trenutku involvirani u problem Agrokora na upoznavanju kompletne situacije. Sve ono što sam imao prilike danas čuti ulijeva veliko povjerenje da se dobro radi i da priča oko poslovanja Agrokora ide polako prema tržnoj osnovi. Želja je da u jednom trenutku ovu upravu zamijeni prava vlasnička uprava," rekao je Darko Horvat nakon sastanka.

Vezani članci Andrej Plenković Premijer Andrej Plenković: "U nekoliko sljedećih dana trebale bi se ukinuti vize za SAD za hrvatske građane" Sjednica Vlade RH - 2 Plenković zaprijetio županijama u kojima se korona otela kontroli. Reagirao i na informacije o prelasku granice s BiH: "Postoje neke glasine..."

Poručio je da se neće miješati Perušku u posao. "Ljudi znaju svoj posao i imaju moje puno povjerenje i tako će biti i od prvog trenutka ako se dogodi u petak izglasavanje," rekao je i dodao: "Vjerujem da ćemo imati većinu bez nekih velikih turbulencija."

Fabrio Peruško je rekao da je sastanak održan radi upoznavanja ministara sa situacijom u koncernu. "Večerašnji sastanak je bio namijenjen da upoznamo ministra s tematikom, da prođemo kroz glavne teme u narednim tjednima," rekao je.

U Vladi su se u utorak navečer sastali kandidati za nove dužnosati u Vladi s izvanrednim upraviteljem Peruškom, a na sastanku je bio i i premijer Plenković. (Hina)