Nakon sastanka u Vladi, Darko Horvat je rekao da izvanredna uprava u Agrokoru zna svoj posao i da će, ako dobije povjerenje Sabora, od prvoga dana na čelu Ministarstva gospodarstva izvanredni upravitelj imati njegovo puno povjerenje.

Galerija


"Na sastanku se nisu tražili nikakvi dogovori, ja se zahvaljujem ljudima koji su u ovom trenutku involvirani u problem Agrokora na upoznavanju kompletne situacije. Sve ono što sam imao prilike danas čuti ulijeva veliko povjerenje da se dobro radi i da priča oko poslovanja Agrokora ide polako prema tržnoj osnovi. Želja je da u jednom trenutku ovu upravu zamijeni prava vlasnička uprava," rekao je Darko Horvat nakon sastanka.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković danima izbjegava novinare pa sa sjednice Vlade odgovorio Milanoviću: "Njegove su teze laž, ne postoji HDZ-ovo pravosuđe" Ministar zdravstva, Vili Beroš Beroš otkrio zabrinjavajuće podatke: ''Bolnice bilježe daljnji porast broja pacijenata s post-COVID sindromom''

Poručio je da se neće miješati Perušku u posao. "Ljudi znaju svoj posao i imaju moje puno povjerenje i tako će biti i od prvog trenutka ako se dogodi u petak izglasavanje," rekao je i dodao: "Vjerujem da ćemo imati većinu bez nekih velikih turbulencija."

Fabrio Peruško je rekao da je sastanak održan radi upoznavanja ministara sa situacijom u koncernu. "Večerašnji sastanak je bio namijenjen da upoznamo ministra s tematikom, da prođemo kroz glavne teme u narednim tjednima," rekao je.

U Vladi su se u utorak navečer sastali kandidati za nove dužnosati u Vladi s izvanrednim upraviteljem Peruškom, a na sastanku je bio i i premijer Plenković. (Hina)