Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani šokirani

Holding konačno odgovorio na upit o opomenama za odvoz smeća: "Provjerit ćemo sve uplate"

Zagrebački Holding - 1
Zagrebački Holding - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Brojne Zagrepčane uznemirile su opomene pred ovrhu zbog navodno neplaćenih računa odvoza smeća.

Na adrese brojnih građana stigle su opomene pred ovrhu iz Čistoće za odvoz smeća. Građani su uznemireni jer je većina svoj račun platila.

Poslali smo upit Zagrebačkom holdingu, evo što su nam odgovorili nakon 24 sata.

"Svim se korisnicima na računima/uplatnicama Zagrebačkog holdinga, uz mjesečnu obvezu, redovito iskazuje stanje nepodmirenih obveza za ukupan dug prema pojedinoj podružnici ili društvu. Građanima koji nisu podmirili svoje obveze prema podružnici Čistoća zaključno sa 7. studenim 2023. godine, Zagrebački holding d.o.o. poslao je opomene za sve dosad nepodmirene račune, uključujući rujan 2023. godine.

Na opomeni su iskazani iznosi duga i obračunate zatezne kamate, koje je potrebno podmiriti u cijelosti sukladno priloženom nalogu za plaćanje. Ako su građani već podmirili svoje dugovanje, zaprimljenu opomenu pred ovrhu mogu u cijelosti zanemariti.

Pročitajte i ovo Marija Vučković Održat će se u Zagrebu Vučković najavila sastanak sa svinjogojcima: "Dobit će hitan poziv i raspravit ćemo sve teme"

Na jedinstvenoj uplatnici Zagrebačkog holdinga (JUP) mjesečne obveze prema podružnici i društvima iskazane su na pojedinačnim računima za usluge koje oni pružaju. Opomene pred ovrhu šalju se zasebno jer je svako društvo ZGH grupe dužno samostalno voditi ovršne postupke protiv dužnika.

Pročitajte i ovo Džabalija Napušten grad VIDEO "Poput grada duhova": Od početka rata ovamo nije stigla nikakva pomoć, sve dosad

Korisnici se za sve informacije vezane za opomene mogu obratiti na kontaktni telefon 01/700-1441 i e-adresu opomene@zgh.hr ili osobno na šalter Holding centra, na adresi Ulica grada Vukovara 41. Zagrebački holding prije eventualnog slanja prijedloga za ovrhu provjerit će sve u međuvremenu dospjele uplate korisnika te se on neće slati onima koji su u međuvremenu podmirili svoja dugovanja", stoji u priopćenju Holdinga.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene