Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno treće tijelo

HGSS-ovac otkriva zašto je toliko teško bilo pronaći tijelo i te sve probleme s kojima su se borili: "Jedan kolega uganuo je nogu"

Aktualno Galerija Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Mislav Čupić, pročelnik HGSS stanice Šibenik Mislav Čupić, pročelnik HGSS stanice Šibenik Foto: DNEVNIK.hr Mislav Čupić i Ivan Kaštelan Mislav Čupić i Ivan Kaštelan Foto: DNEVNIK.hr +0 Mjesto pada mađarskog helikoptera Galerija 1/4 >>
Pronađeno je tijelo i trećeg člana posade helikoptera koji se srušio u kanjonu rijeke Čikole. O nesreći je reporter Ivan Kaštelan razgovarao s HGSS-ovcem Mislavom Čupićem.

Pronađeno je tijelo i trećeg člana posade mađarskog helikoptera koji se u srijedu srušio u kanjonu rijeke Čikole. Istraga od uzrocima nesreće još uvijek traje, a plan je prikupiti krhotine i prevesti ih u Mađarsku.

O nesreći je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan razgovarao s Mislavom Čupićem, dopročelnikom HGSS-ove stanice Šibenik, te ga je na početku pitao kada će početi izvlačenje olupine.

"Točne informacije nemam, ali pretpostavljam da će se olupina izvlačiti u petak. Ujutro ćemo imati brifing pa ćemo vidjeti", odgovorio je te dodao: "Teren je stvarno nepristupačan i težak. Makija je gusta, velike su padine, stijene su krušljive. Čak nam je jedan kolega uganuo nogu. Bilo je izazovno."

Pročitajte i ovo Ilustracija ANALIZA HNB-A Koliko su nam porasli troškovi života? Objavljeni alarmantni podaci, a poznato je i tko je najviše na udaru

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Položio vijenac Zoran Milanović: "Idemo u Vilnius biti solidarni, ali Hrvatsku se ne pita o važnim odlukama"

Zatim je objasnio zašto je spasiocima trebalo duže da nađu treće tijelo.

"Prva dva tijela su pronađena ranije, pored samog mjesta nesreće. Treće je bilo ispod olupine. Kako se dio po dio micao, tako smo došli do njega. U međuvremenu se pretraživalo okolo, radila se logistika i krčio se put da bi se mjestu moglo prići", rekao je Čupić tijekom razgovora uživo u Dnevniku Nove TV.

Na kraju ga je Kaštelan pitao o uvjetima u kanjonu.

"Dosta je teško. U kanjonu je velika sparina. Treba dosta vode i stvarno su bili dosta teški uvjeti", istaknuo je HGSS-ovac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene