Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u kanjonu Čikole

Reporterka Dnevnika Nove TV kod mjesta pada: "Traje potraga za trećom osobom iz helikoptera. Na stijenama se vidi crna opožarena površina"

Aktualno Galerija Traje potraga u kanjonu Čikole - 5 Traje potraga u kanjonu Čikole - 5 Foto: DNEVNIK.hr Traje potraga u kanjonu Čikole - 4 Traje potraga u kanjonu Čikole - 4 Foto: DNEVNIK.hr Traje potraga u kanjonu Čikole - 3 Traje potraga u kanjonu Čikole - 3 Foto: DNEVNIK.hr Traje potraga u kanjonu Čikole - 2 Traje potraga u kanjonu Čikole - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Traje potraga u kanjonu Čikole - 1 Galerija 1/6 >>
Na mjestu događaja razvoj situacije oko palog mađarskog helikoptera u kanjonu Čikole prati reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

Iznad kanjona Čikole, 200-tinjak metara zračne linije od mjesta nesreće, uživo se javila reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

"Za sad znamo da je Centar 112 primio dojavu 9 minuta prije 12 sati od turistice da se vidi dim, a to su potvrdili i mještani iz sela Ključ. Čuli su prasak, vidjeli dim, a ubrzo nakon toga i hrvatski helikopter kako nadlijeće kanjon", izvijestila je Jurišić te dodala kako su žurne službe i dalje na terenu, a još se traga za trećom osobom.

"Na stijenama se vidi crna opožarena površina", kazala je reporterka te dodala kako je "MORH štur s informacijama, a ne može se ni do HGSS-a ni vatrogasaca jer je slab signal na tom području".

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 1 Policija objavila Riješen slučaj ubojstva u centru Zagreba, uhićena trojica mladića

"Nedostaje jedna sajla ziplinea", izvijestila je, no za sad se radi samo o pretpostavkama o mogućim uzrocima nesreće, to jest, "pretpostavlja se da je helikopter zakačio tu sajlu u padu". Kako je došlo do tragedije, pokazat će istraga koja slijedi.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Teška nesreća Nakon nesreće u Buzinu: Božinović kazao kako se razmišlja o uvođenju privremene dozvole za mlade vozače

Tragediju su komentirali i ministar obrane Mario Banožić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj i zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) brigadni general Michael Križanec te direktor, MSAP-a pukovnik Tomislav Pušnik, a više o tome čitajte >>OVDJE

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene