Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HDZ odlučio: Glavaš ostaje u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a, Gordan Jandroković, izjavio je večeras kako HDZ potvrđuje čvrstu opredjeljenost za poštivanje vladavine prava u svakom slučaju, pa tako i u "slučaju Glavaš".

Dodao je da želi omogućiti pravnoj državi da nesmetano obavlja svoj posao, ne prejudicirajući njezine odluke i polazeći od presumpcije (pretpostavke) nevinosti koja je zajamčena Ustavom RH. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Supruga i kćer nestalog iz "slučaja garaža" ispitane iza zatvorenih vrata Slika nije dostupna Getoš Magdić na sudu ispitivala bivšeg odvjetnika

Glasnogovornik Jandroković to je izvijestio nakon sjednice Predsjedništva Kluba zastupnika HDZ-a i Nacionalnog vijeća HDZ-a, napomenuvši kako su ta HDZ-ova stranačka tijela iz navedenih razloga donijela jednoglasnu odluku, kojom se podupire cjelokupna odluka saborskoga Mandatno-imunitetnog povjerenstva (o skidanju zastupničkog imuniteta) u slučaju Glavaš.

Jandreković je također rekao da će HDZ-ov Klub zastupnika podržati prijedlog državnog proračuna za 2007. g., ocjenjujući da se njime vodi računa o ravnomjernom razvoju Republike Hrvatske, te sveukupnom gospodarskom razvoju utemeljenom na znanju, ne umanjujući pritom stečena socijalna prava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene