Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Plagirali su naziv''

HDZ oštro o novoj oporbenoj koaliciji: "Potrošeni plagijatorski kvartet nudi restart Hrvatske. Stvarno je MRAK"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Potrošeni plagijatorski kvartet nudi restart Hrvatske, stvarno je MRAK, a ako je i od Bernardićeva SDP-a, previše je'', reakcija je koju je HDZ objavio na svom Facebook profilu nakon što je u subotu u Zagrebu predastvljena oporbena Restart koalicija.

Čelnici stranaka SDP, HSS, HSU, GLAS i SNAGA predstavili su u subotu oporbenu koaliciju, nazvavši je Restart koalicija u kojoj će izaći na parlamentarne izbore koji se očekuju u srpnju, najavljujući 'restart' i potpuno novi početak budućnosti Hrvatske

Pročitajte i ovo Potpredsjednik HDZ-a Tomo Medved Bira se vrh stranke Medved predao listu za unutarstranačke izbore: "Ostajemo najjača politička snaga u Hrvatskoj" Predrag Štromar i Andrej Plenković U tri izborne jedinice HNS dogovorio izlazak na izbore s HDZ-om: "Očekujemo jedan do dva mandata"

Na predstvaljanje te oporbene koalicije reagirao je HDZ na svom facebooku i reakciju naslovio: ''Bernardić, Beljak, Hrelja i Mrak Taritaš - RESTART KOALICIJA Stvarno MRAK."

"Žele potpuno novi početak za Lijepu Našu. Domovinski rat, NATO, EU, uspjeh u borbi protiv korone... Sve to treba restartati, pod njihovim vodstvom", stoji u reakciji HDZ-a.

Bernardić, Beljak, Hrelja i Mrak Taritaš - RESTART KOALICIJA. Stvarno MRAK. Potrošeni plagijatorski kvartet nudi...

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Saturday, May 9, 2020

''Bolje rečeno plagirati'', smatra HDZ i dodaje "kao što su plagirali i naziv koalicije iz akcije Jutarnjeg lista, vezane za nove tehnologije, koja traje već danima. "Na njihovu žalost, 'Hrvatske ide dalje', ali bez njih!', zaključio je HDZ. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene