U tijeku su HDZ-ovi unutarstranački izbori u Lici. Nakon što su iz stranke izbacili Darka Milinovića, ostao je samo jedan kandidat Marijan Kustić.

Galerija


Bivši HDZ-ovac Darko Milinović proziva bivšu straku zbog nedemokratičnosti, no sumnja i u regularnost izbora pošto je bez njega ostao samo jedan kandidat.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanović o predsjednici: "Nema karaktera i sramoti nas po svijetu. Ne pjevam po skupovima jer nemam glasa" Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej i dalje ne otkriva hoće li podržati Predsjednicu: ''Škoro je dobro jutros. Popio je kavu, bila mu je malo gorča''

"Koliko je crno ispod nokta trebalo je biti demokracije na ovim izborima? Već kada su me nedemokratski besramno isključili trebali su odgodit izbore za tri mjeseca i omogućiti nekom drugome da se kandidira", rekao je.

Prijedlog o odgodi komentirao je i Marijan Kustić, jedini kandidat na izborima.

"Ne vidim razloga zašto bismo odgodili. Što da je bilo pet kandidata? Nisam ja kriv što se autobusima išlo gore i na neki drugi način pokušalo riješavati neki problemi, a na koncu ne znam što se riješilo. Reklo se samo izbori su 9.9.", rekao je.

Milinović je komentirao i angažiranje zaštitara.

"To je još jedna poruka kako se odnose prema članovima HDZ-a. Jeste li vidjeli na bilo kojim izborima da zaštitari stoje ispred? To je ona poruka i onim 200 ljudi koji su bili u Zagrebu", komentirao je Milinović.

Kustić smatra da do incidenata neće doći.

"Ma ne bih išao tako daleko, vjerojatno radi sigurnosti i da se sve provede na demokratski način i ja sam uvjeren da će sve biti u najboljem redu", kaže Kustić.

Ovo su prvi HDZ-ovi izbori u Lici bez Darka Milinovića. 
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr