Obavijesti Video Pretražite Navigacija
milinović prozvao hdz

Zaštitari na izborima: "Koliko je trebalo biti demokracije na ovim izborima?"

Darko Milinović, ličko-senjski župan (Foto: Dnevnik.hr)
Darko Milinović, ličko-senjski župan (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Darko Milinović, ličko-senjski župan (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U tijeku su HDZ-ovi unutarstranački izbori u Lici. Nakon što su iz stranke izbacili Darka Milinovića, ostao je samo jedan kandidat Marijan Kustić.

Bivši HDZ-ovac Darko Milinović proziva bivšu straku zbog nedemokratičnosti, no sumnja i u regularnost izbora pošto je bez njega ostao samo jedan kandidat.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku" Nositelj liste HSP-a Karlo Starčević (Foto: Dnevnik.hr) Političke igre HDZ u Lici pobjednik, ali za formiranje vlasti trebat će partnera: "Kad odlučimo hoćemo li ići s nekim u koaliciju, to ćemo jasno i glasno reći"

"Koliko je crno ispod nokta trebalo je biti demokracije na ovim izborima? Već kada su me nedemokratski besramno isključili trebali su odgodit izbore za tri mjeseca i omogućiti nekom drugome da se kandidira", rekao je.

Prijedlog o odgodi komentirao je i Marijan Kustić, jedini kandidat na izborima.

"Ne vidim razloga zašto bismo odgodili. Što da je bilo pet kandidata? Nisam ja kriv što se autobusima išlo gore i na neki drugi način pokušalo riješavati neki problemi, a na koncu ne znam što se riješilo. Reklo se samo izbori su 9.9.", rekao je.

Milinović je komentirao i angažiranje zaštitara.

"To je još jedna poruka kako se odnose prema članovima HDZ-a. Jeste li vidjeli na bilo kojim izborima da zaštitari stoje ispred? To je ona poruka i onim 200 ljudi koji su bili u Zagrebu", komentirao je Milinović.

Kustić smatra da do incidenata neće doći.

"Ma ne bih išao tako daleko, vjerojatno radi sigurnosti i da se sve provede na demokratski način i ja sam uvjeren da će sve biti u najboljem redu", kaže Kustić.

Ovo su prvi HDZ-ovi izbori u Lici bez Darka Milinovića. 
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene