Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretrpio blaži moždani udar

Splitski gradonačelnik javio se selfijem iz bolnice: "Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam"

Andro Krstulović Opara napravio selfie iz bolničkog kreveta (Foto: Andro Krstulović Opara/Facebook)
Andro Krstulović Opara napravio selfie iz bolničkog kreveta (Foto: Andro Krstulović Opara/Facebook) Andro Krstulovi? Opara/Facebook
Aktualno Galerija +0 Andro Krstulović Opara napravio selfie iz bolničkog kreveta (Foto: Andro Krstulović Opara/Facebook) Galerija 1/1 >>
Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara završio u bolnici zbog glavobolje i vrtoglavice te je zadržan na daljnim pretragama. Ravnatelj splitskog KBC-a prof. prim. dr. sc. Ivo Jurić rekao nam je u telefonskom razgovoru da je splitski gradonačelnik pretrpio blaži oblik krvarenja unutar lubanje te da je dobro i da se sobro oporavlja.

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara u subotu je, u večernjim satima, zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u Klinički bolnički centar Split.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna utrka za gradonačelnika VIDEO Kerum hvalio HDZ i Tuđmana pa prostački napao Puljka: "Izvanka gizda, iznutra..." Slika nije dostupna nema više neutralnih Sabor usvaja deklaraciju o Ukrajini: "Tko je protiv osude ruske agresije ostaje u blatu. Srbija mora odlučiti"

Iz splitske gradske uprave priopćili su da se sada osjeća dobro te da je zadržan u bolnici gdje ga očekuju daljnje pretrage. U telefonskom razgovoru s ravnateljem splitskog KBC-a, prof. prim. dr. sc. Ivom Jurićem, doznajemo da je Opara doživio lakši moždani udar, odnosno lakše krvarenje unutar lubanje, no da je njegovo stanje dobro i da se dobro oporavlja.

"U tijeku je dijagnostička obrada. Obavili smo preglede i utvrdili manje krvarenje u mozgu. Dobro se osjeća. Pozdravlja vas, a sutra ćemo nastaviti pretrage", kazao je ravnatelj Jurić.

Čim se domogao mobitela, splitski je gradonačelnik iskoristio priliku da putem svojeg Facebook profila da jasvnosti do znanja da je dobro. "Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam", napisao je Opara.

Sve službene obveze raspoređene su među zamjenicima gradonačelnika, Jelenom Hrgović i Ninom Velom te Grad Split nastavlja funkcionirati uobičajeno. O daljnjem razvoju situacije javnost će biti pravodobno informirana, poručuju iz Banovine.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene