Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar pod nadzorom

Gori otpad u industrijskoj zoni Kukuljanovo, gust dim i smrad plastike osjete se sve do Rijeke

Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 1
Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 5 Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 5 Foto: DNEVNIK.hr Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 6 Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 6 Foto: DNEVNIK.hr Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 4 Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 4 Foto: DNEVNIK.hr Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 2 Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Požar u industrijskoj zoni Kukuljanovo - 1 Galerija 1/6 >>
Požar, koji je buknuo u poslijepodnevnim satima, uz vatrogasce javne vatrogasne postrojbe gase i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava. Gašenje otežava jaka bura.

Vatrogasci su stavili pod nadzor požar koji je ranim poslijepodnevnim satima u subotu izbio u krugu tvrtke za zbrinjavanje otpada u industrijskoj zoni Kukuljanovo nedaleko od Rijeke.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Gašenje otežava jaka bura koja gust dim i smrad izgorjele plastike donosi do dijelova Rijeke. Na terenu su uz vatrogasce iz riječke javne postrojbe članovi nekoliko DVD-ova iz bliže okolice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene