Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavni će zagrebački kolodvor početkom veljače biti zatvoren na deset dana, a svi putnici će biti preusmjereni.


Glavni kolodvor u Zagrebu će biti zatvoren za sav promet i putnike u prvom tjednu veljače, piše Poslovni.hr. Razlog obustavljanja prometa je implementacija signalo-sigurnosnog uređaja vrijednog 12.6 milijuna eura. Darko Peričić, direktor HŽ Infrastrukture je najavio kako će od 1. do 10. veljače svi putnici preusmjeriti na Zapadni kolodvor i postaju Maksimir.

>> HŽ nema novca za naftu, vlakovi bi već sutra mogli stati!?

'Vlakovi koji budu u Zagreb pristizali iz smjera Ljubljane, Splita i Rijeke stajat će na Zapadnom kolodvoru, dok će svi putnici iz smjera Vinkovaca, Osijeka i Koprivnice, svoje putovanje premametropoli završavati na postaji Maksimir. U tijeku su pregovori sa ZET-om koji bi trebao prevoziti putnike do centra grada', rekao je Peričić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Marin Medak - 1 Ugostitelji o oštrijim mjerama: "Skraćivanje radnog vremena je kukavički potez, neka nas zatvore i obeštete kao i ostale u Europi" Vlasnici noćnih klubova najavljuju tužbe - 3 Zatvorili ih zbog četiri osobe koje su otišle nakon ponoći. Vlasnici noćnih klubova traže odštetu ili će tužiti državu