Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čari Jadrana

Gdje ljetuju hrvatski političari?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolovoz je mjesec u kojem nema buke po hodnicima ni Vlade ni Sabora ni Pantovčaka, a njihovi djelatnici uživaju u čarima Jadrana od Istre do Dubrovnika.

Predsjednik Ivo Josipović godišnji odmor provodi u Baškoj Vodi, u kući svojih roditelja. Nema nekih posebnih planova osim se dobro odmoriti, pa će većinu odmora predsjednik provesti na plaži i na kavama s prijateljima.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 savjeti stručnjaka Ako ste na godišnjem previše potrošili: Pogledajte kako lakše preživjeti do plaće Hrvati i ljetovanje - 4 Postoje i alternative More je ove godine preskupo za Hrvate? "Uvijek apeliramo da se domaćim gostima daje popust barem 20-ak posto"

Predsjednik sabora Luka Bebić godišnji odmor najviše voli provesti, kako sam kaže, u društvu obitelji među klementinama, maslinama i vinogradu u svojoj kući u Komarni. Luki Bebiću godišnji je odmor na kratko pokvario zdravstveni problem zbog kojeg je završio u splitskoj bolnici. No, nakon detaljnih pretraga nastavio je odmor u obiteljskoj kući gdje će se zasigurno najbrže oporaviti.

Ministar zdravstva Darko Milinović godišnji će odmor tradicionalno provesti u obiteljskoj vikendici na otoku Viru. Sunce, more, obitelji i prijatelji napunit će mu baterije za narednu godinu.

Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova i europskih integracija, i nakon što je poslovno proputovao pola svijeta, uvijek se vraća Jadranu.  Ove će godine dio odmora provesti u Dubrovniku, a dio u Malinskoj na otoku Krku.

Vesna Pusić, saborska zastupnica HNS-a, prvi dio ljetovanja provodi u obiteljskoj kući u Sovinjaku u Istri. Nakon odrađene prve etape godišnjeg odmora, Vesna Pusić nekoliko dana boravi u Rogoznici, a ljetovanje završava na Hvaru.

Njezin stranački kolega Radimir Čačić voli sunce i more zamijeniti planinskim svježima zrakom. Tako tradicionalno godišnji započinje u Kranjskoj Gori, a nakon toga odlazi na sam jug Hrvatske, u Cavtat.

Milanka Opačić iz SDP-a godišnji odmor provodi u Dubrovniku, njezin stranački kolega Rajko Ostojić na otoku Braču. Predsjednik najveće oporbene stranke Zoran Milanović nekoliko će se dana odmarati na otoku Krku.

Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks ljetni odmor uvijek provodi u obiteljskoj kući u Petrčanima. Nekoliko kilometara dalje, u Zadru, svoj će godišnji odmor provesti Božidar Kalmeta, ministar mora, prometa i infrastrukture. U Zadru ljetuje i SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević Marinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene