Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inspiracija za grafite

FOTO "Di si radosti" i "Di si lipa": Pogledajte grafite koji su osvanuli u Zagrebu

Grafiti na Mimari
Grafiti na Mimari Goran Stanzl/Pixsell
Aktualno Galerija Grafiti na Mimari - 4 Grafiti na Mimari - 4 Foto: HND Grafiti na Mimari - 3 Grafiti na Mimari - 3 Foto: HND Grafiti na Mimari - 2 Grafiti na Mimari - 2 Foto: HND Grafiti na Mimari - 1 Grafiti na Mimari - 1 Foto: HND +2 Grafiti na Mimari Galerija 1/7 >>
Nakon što su u javnost izišle poruke koje su Turudić i Rimac izmjenjivali, bačena je sumnja da je njih dvoje u prisnijim odnosima nego što je to u više navrata Turudić tvrdio.

Poruke koje su razmjenjivali kandidat za glavnog državnog odvjetnika, a tada predsjednik zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić i nekadašnja visoka dužnosnica HDZ-a i gradonačelnica Knina Josipa Pleslić (bivša Rimac) već su danima vruća tema u javnosti.

Pročitajte i ovo Rimac i Turudić Novi detalji Objavljene nove poruke, Rimac spominje "tvoju i moju sutkinju", Turudić odgovara: "Dođi kod mene na sud"

"Di si radosti" i "Di si lipa" samo su neke od poruka koje su si slali Turudić i Rimac, a postale su inspiracija i grafiterima. Poruke sada "krase" zgradu Muzeja Mimara u središtu Zagreba. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene