Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počela je paljba

FOTO Milinović objavio golišave fotografije sebe i ministra Habijana: "Za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama"

Darko Milinović
Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr
Darko Milinović na Facebooku je objavio fotografiju bez majice, a uz svoju fotografiju stavio je onu ministra gospodarstva i održivog razvoja Damira Habijana u kupaćim gaćicama.

Uz fotografije je Darko Milinović napisao podužu objavu te se zapitao bi li on bio jači ministar gospodarstva da ga nisu izbacili iz HDZ-a. Tom prilikom spomenuo je i druge aktualne ministre u Vladi Andreja Plenkovića, pa i Ivana Anušića, koji je kao i Habijan tek nedavno zasjeo u ministarsku fotelju.

Njegov post prenosimo u cijelosti: 

Pročitajte i ovo PR Oglas Naša najtrofejnija reprezentacija svojim sportskim uspjesima podiže globalni ugled zemlje, a na tom putu ima i partnera

Pročitajte i ovo Screenshot Iz minute u minutu VIDEO Ispaljena raketa na još jedan brod u Crvenom moru, oglasila se Bijela kuća: "Ne zanima nas rat, ali ako bude potrebe - nećemo oklijevati"

"Evo pitanja za Plenkija. Bili ja bio bolji (čitaj jači) ministar gospodarstva da nisam izbačen iz HDZ-a. Na Grobniku bajkeri znaju da bi bio brži. Imam diplomu sa visoke poslovne škole-nadzor i korporativno upravljanje, bio potpredsjednik Sabora pa vlade i ministar zdravstva te najviše mandata osvajao na izborima. Ako su uvjeti bili fizičke naravi također se bilježim sa štovanjem...doduše 10-ak godina sam stariji od izabranog ministra,a to znači i iskusniji. Ups.. provjerio sam 20-ak, a moja slika je od prošle godine znači 19.
Jedina mi je 'mana' da nisam naučio pokorno slušati...znači i da me nisu izbacili ništa od mene...hm...hm...a tko bi ga znao... nije ni Anušić baš pokoran. 

Eto vam moje karakteristike pa tko zna ako se predomislite zovite.
CV vam je dostupan, a za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama.
Još malo mojih karakteristika nisam mudar (čitaj Butković), nisam ljevičar (čitaj Obuljen) nisam vitez za istanbulsku (čitaj Rajner), nisam neukusno pokoran (čitaj Grlić Radman), nisam žetončić (čitaj kako hoćeš previše ih je za sve napisati)
Nastavi niz...
Naravno ministru puno sreće bez savjetnika i plina za cent i da ne pusti trbuščić za vrijeme ministrovanja kao mnogi!" napisao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhitili ga Skupo ga je koštalo dobacivanje policajcu: "Kaj si se ti, debeli, došel tu šepuriti?"

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobično ponašanje Društvenim mrežama širi se neobičan trend tinejdžera: Stručnjakinja objasnila što se događa

Podsjećamo, ministar Damir Habijan sa svojih je profila pobrisao golišave fotografije koje su donedavno skupljale lajkove i komentare.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene