Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitili ga

Skupo ga je koštalo dobacivanje policajcu: "Kaj si se ti, debeli, došel tu šepuriti?"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tijekom policijskog postupanja 27-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policajca, pa je nakon toga alkotestiran i priveden.

Muškarac (27) osuđen je na novčanu kaznu zbog događaja s kraja lipnja prošle godine, a skupo ga je zapravo stajalo dobacivanje policajcu.

Na jednu čakovečku benzinsku postaju stigli su policajci svojim poslom, no tamo se zatekao i junak ovog sudskog postupka. U jednom je trenutku, čini se bez ikakva povoda, osjetio potrebu da dobaci policajcu: "Kaj si se ti, debeli, došel tu šepuriti".

Pročitajte i ovo Prizor napada Rat u Crvenom moru VIDEO Pogledajte prve dramatične snimke napada na Jemen! Hutisti poručili: "Platit ćete visoku cijenu"

Danica prenosi da je 27-godišnjak nakon toga alkotestiran te "uz uporabu sredstva policije uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske". Imao je koncentraciju od 2,7g/kg alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Nestao 14-godišnjak Policija moli pomoć Jeste li ga vidjeli? Ponovno nestao jedan od tri pronađena dječaka

Muškarac je proglašen krivim i osuđen. Sutkinja ga je kaznila s 350 eura te 35 eura troškova postupka, od čega mu se oduzima 40 eura jer je jedan dan proveo u policijskom pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene