Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dobroj formi

Tko je budući ministar gospodarstva? Diže utege, slika se bez majice, a provjerili smo i njegovu imovinsku karticu

Damir Habijan
Damir Habijan Instagram
Aktualno Galerija Damir Habijan - 7 Damir Habijan - 7 Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan - 3 Damir Habijan - 3 Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan - 1 Damir Habijan - 1 Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan Damir Habijan Foto: DNEVNIK.hr +1 Damir Habijan Galerija 1/6 >>
Premijer Andrej Plenković potvrdio je da je kandidat za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan.

Za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja premijer Andrej Plenković predložit će Saboru Damira Habijana, potvrdio je predsjednik Vlade.

Trenutačno je vršitelj dužnosti ministra dosadašnji državni tajnik Hrvoje Bujanović, a Habijan je predsjednik varaždinskog HDZ-a i saborski zastupnik.

Habijanu je, smatra se, u prilog išlo i to što nakon odlaska Darka Horvata sjever Hrvatske nema člana u Vladi, a upravo je Habijan često taj koji javno brani Vladine politike.

Habijan je rođen 4. siječnja 1982. godine u Varaždinu, gdje se školovao i završio glazbenu školu, a potom je u Zagrebu završio Pravni fakultet.

Neoženjen je i veliki je zaljubljenik u sport, a da je u dobroj tjelesnoj formi, ne libi se pokazati u fotografijama na društvenim mrežama.

Reporterki Dnevnika Nove TV Sabini Tandari Knezović ranije ove godine otkrio je koliko voli sport, je li zaljubljen i koji mu je porok.

"Osobe koje nemaju neki porok su mi suspektne. Pušim, ali to je nešto što bih trebao riješiti", izjavio je tada.

U njegovoj imovinskoj kartici navedeno je da su mu mjesečni prihodi nešto viši od 2000 eura, a prije stupanja na zastupničku dužnost radio je kao pravnik u Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri, u kojemu je od 2014. godine i suvlasnik.

Pročitajte i ovo Damir Habijan i Sabina Tandara Knezović Razotkrivanje Diže utege, ima tetovaže, svira i nerijetko se fotka bez majice, a reporterki Dnevnika Nove TV je i priznao: "Definitivno sam sretno zaljubljen"

Vraća dva kredita, oba podignuta kod Zagrebačke banke u iznosu od oko 55.000 eura odnosno nešto manje od 44.000 eura. Automobil koji vozi je na leasing.

Habijan je i vlasnik stana od 46 kvadratnih metara u kojem živi u Varaždinu i kojemu je tržišna vrijednost procijenjena na oko 100.000 eura, a kupljen je kreditom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene