Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Naša najtrofejnija reprezentacija svojim sportskim uspjesima podiže globalni ugled zemlje, a na tom putu ima i partnera

PR
PR Foto: PR
Prepoznajući važnost ulaganja u hrvatski sport Telemach Hrvatska ponosno stoji iza hrvatske vaterpolske reprezentacije kao i trenutno aktualnog Europskog prvenstva

Hrvatska je po drugi put domaćin Europskog prvenstva u vaterpolu koje se održava od 4. do 16. siječnja. Nakon uspješnih utakmica u Dubrovniku, našoj je vaterpolskoj reprezentaciji na rasporedu četvrtfinalni susret koji će se odigrati u Zagrebu.

Zahvaljujući natjecateljskom duhu i dramatičnosti, sport stvara emocionalne veze među sportskim entuzijastima diljem svijeta, a posebno navijačima država sudionica. Velika natjecanja, poput Europskog prvenstva, uz uzbudljive natjecateljske trenutke otkrivaju i ljepote gradova domaćina. Bazene u dubrovačkom Gružu, koji se smatraju jednim od najmodernijih sportskih objekata za vodene sportove u Europi, već je posjetilo na stotine gledatelja. Ulaznice za prvi susret bile su rasprodane, a tek nas čeka završnica u hrvatskoj metropoli iz koje će se također prenositi slike koje se urezuju u kolektivnu svijest.

Uspjesi na sportskim događanjima imaju veliku ulogu u jačanju globalnog ugleda zemlje, stvarajući pozitivnu percepciju Hrvatske širom svijeta, a velikim dijelom oni utječu i na naš turistički potencijal čemu smo svjedoci već godinama i to zahvaljujući upravo sjajnim sportskim ambasadorima. Međutim, kako bi se natjecanja, uspjesi, pa i svi ti osjećaji i slike mogli ostvariti, sportu su potrebni i partneri koji ih na tom putu podržavaju. Takav je partner vaterpolu Telemach. Uz sponzorstvo hrvatske vaterpolske reprezentacije, Telemach je i sponzor Europskog prvenstva u vaterpolu te svojim aktivnostima proširuje doseg hrvatskog sporta, ali i promiče naš turizam šaljući pozitivnu sliku Hrvatske u svijet. Koliko je važna podrška sportašima na osobnom primjeru zna i Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska koji je i sam bio vaterpolist.

PR PR (Foto: PR)

„Telemach s velikom predanošću podržava hrvatski sport u cjelini, prateći naše reprezentativce u trenucima slavlja, ali i u izazovima treninga i odricanjima koje taj isti sport donosi. Kao dugogodišnji sponzor rukometa, proširili smo naši podršku i na vaterpolo, podržavajući nacionalnu reprezentaciju, kao i Europsko prvenstvo. Time postavljamo temelje za daljnje jačanje sportske zajednice, ali i hrvatskog društva u cjelini.“

Ulaznice za prethodne susrete Europskog prvenstva u vaterpolu bile su vrlo tražene pa zato vjerujemo da će slična situacija biti u Zagrebu gdje uzbuđenja u bazenu neće nedostajati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene