Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovog ljeta u prometu

FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi

Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4
Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Jadrolinija/Facebook
Aktualno Galerija Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Foto: Jadrolinija/Facebook Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 3 Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 3 Foto: Jadrolinija/Facebook Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 2 Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 2 Foto: Jadrolinija/Facebook +0 Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 1 Galerija 1/4 >>
"Naši pomorci s ponosom iščekuju trenutak kada će s Dalmacijom iz Danske zaploviti put našeg Jadrana i dovesti brod kući", objavila je Jadrolinija.

Jadrolinija je objavila kako je i službeno izvršena primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu.

"Naši pomorci s ponosom iščekuju trenutak kada će s Dalmacijom zaploviti put našeg Jadrana i dovesti brod kući", navodi Jadrolinija na društvenim mrežama.

Spomenuti norveški trajekt Oslofjord ovoga ljeta Jadranom će ploviti pod Jadrolinijom i nazivom Dalmacija.

Brod kapaciteta prijevoza 350 vozila i više od 1300 putnika za početak će biti unajmljen na tri mjeseca, a plovit će na relaciji Dubrovnik - Bari.

Jadrolinija je potvrdila i mogućnost kupnje broda, ako se to na navedenoj liniji pokaže isplativim i održivim.

Pročitajte i ovo Povlačenje soka Opoziv proizvoda Povlači se serija popularnog soka

"Nakon dolaska u Hrvatsku brod odlazi u brodogradilište na osnovne prilagodbe vizualnom identitetu Jadrolinije te će se potom uključiti i u putnički pomorski promet", objavili su prije mjesec dana iz Jadrolinije.

Brod će putnicima pružati nekoliko usluga: od restorana i kafića do igraonica za djecu i trgovina.

  Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 3 Foto: Jadrolinija/Facebook

"Ovo je značajno unapređenje usluge, komfora i sadržaja koje Jadrolinija pruža svojim putnicima", poručili su iz putničkog brodara.

Očekuje se da će brod ploviti i do deset puta tjedno, a procjenjuje se da će mu od Dubrovnika do Barija trebalo nešto više od šest sati, dok se na službenim stranicama Jadrolinije već nalazi i potpun plovidbeni red.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene