Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opoziv proizvoda

Povlači se serija popularnog soka

Povlačenje soka
Povlačenje soka Foto: Getty Images
S tržišta se povlači serija popularnog soka te će ona biti zamijenjena proizvodom drugog datuma proizvodnje.

Tvrtka Fructal obavještava kupce da će zbog reklamacije proizvoda Fructal sirup Dvojni C s 50 posto manje šećera i pakiranja od 1 L, navedeni proizvod biti povučen s tržišta i zamijenjen proizvodom drugog datuma proizvodnje, a o tome su izvijestili iz KTC-a.

Sve kupce se obavještava da je navedeni proizvod (serija/lot: U250110) detaljno analiziran uz poštivanje najstrožih kontrola kvalitete i ispravnosti hrane te da je utvrđeno da navedeni proizvod nije štetan za konzumaciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Brojni detalji Putin otkrio zašto ga je Trump korio te poručio: "Šaljem vojsku na granicu s Finskom"

"Navedene vizualne promjene na proizvodu rezultat su primjesa podrijetlom od voća. Ova odluka rezultat je nastojanja tvrtke Fructal da kao društveno odgovorna tvrtka izađe u susret svim kupcima i potrošačima", piše u obavijesti na stranici KTC-a.

Pročitajte i ovo Polio Paul Nepobjediva volja "Umro je čovjek u željeznim plućima": 70 godina života proveo je u stroju, to ga nije spriječilo da ostvari velika postignuća

"Ako ste predmetne proizvode navedene serije/lot-a kupili na prodajnim mjestima KTC-a, molimo da nam se javite na prodajno mjesto. Povlačenje se odnosi samo na proizvode navedene serije/lota koja se navodi u ovoj obavijesti", poručili su. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene