Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslava općine Sračinec

Evo što susjedi kažu o Radimiru Čačiću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovoga vikenda nemoguće je ne primijetiti društveno-političke obveze kojima se bavi Radimir Čačić. Potpredsjednik Vlade očito je odlučio riješiti se tereta najnepopularnijeg člana Vlade.

Proslavu Općine Sračinec već 5. godinu zaredom uveličava ministar Čačić. Okupljenima je očito drago što je došao, a drago je i samom Čačiću. 'Svake godine ja je pratim svakih 5 godina je sve veća sve bolja sve posjećenija', kaže Čačić.

Pročitajte i ovo Kineska nova godina - 2 Godina zmaja Započelo je najduže kinesko slavlje u godini: "Nadam se da će ovo biti sjajna godina" Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Imate susjede iz pakla: Provjerite koja su vaša prava i kako se zaštititi

>> VIDEO Čačića usred govora nazvala supruga: 'Ne bu dobro!'

Na manifestaciji 'Plac na Gmajni' bile su i neke čačićeve susjede koje kažu kako je dobar susjed, ali da ga baš ne viđaju i da bi bilo dobro da nađe malo više vremena za domaće ljude. A što Čačić kaže o svojim susjedima? 'Imam jednu prednost, kuća nema ni jednog susjeda jer su sve ceste okolo pa nema šanse da se po zagorskom običaju posvadim sa susjedima', rekao je potpredsjednik.

Čačić je izgleda, popularan i među ženama među kojima bodove skuplja i na račun svoje punice. 'Punice su najvažnije, moja je zakon', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene