Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvitala na kraju dana

Evo što je Kosor objavila na Twitteru nakon izbacivanja iz HDZ-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kraju jednog od, kako je kazala, najtežih dana u političkom životu, Jadranka Kosor se, svima koji su bili uz nju, zahvalila putem društvene mreže Twitter.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na samitu u Parizu - 3 Vojna pomoć Andrej Plenković iz Pariza: "Svoje jedinstveno ratno iskustvo želimo prenijeti Ukrajincima" Stolar - 2 Revitalizacija Ovaj grad najviše izdvaja za obrtnike: "Problem mladih je što se ne žele uprljati"

Jadranka Kosor je objavila svoj prvi tweet nakon što je izbačena iz HDZ-a preko kojeg se zahvalila svima koji su tijekom današenjeg dana bili uz nju. 'Hvala svima koji su me danas nazvali, poslali poruku i dali mi potporu', napisala je.

>> Jadranka Kosor: Mislili su da ću se rasplakati, da ću biti Suzana

Kosor je novinarima danas najavila pokretanje vlastite internetske stranice, a nije propustila ni pohvaliti se da kako je aktivna na društvenoj mreži Twitter. 'Evo, počela sam malo tvitati jer mislim da je to važno', kazala je.

Podsjetimo, Visoki sud časti HDZ-a jednoglasnom je odlukom izbacio Jadranku Kosor iz stranke. Kosor je u Dnevniku Nove TV izjavila kako će nastaviti raditi kao saborska zastupnica i to još žešće nego do sada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene