Provjereno ekskluzivno donosi ispovijest čovjeka, bivšeg zaposlenika HEP-a, koji tvrdi da je na ideju plinske elektrane na jezeru Peruća još davno došao njegov kolega iz iste tvrtke.

Galerija


Osim toga, donosi i reakciju Zorana Burića, muža ministrice vanjskih poslova i suvlasnika tvrtke MCC ekskluzivne nekretnine koja razvija projekt Vis Viva, na dokument o plinskoj elektrani na Perući tvrtke Elektroprojekt iz 2010. na kojoj stoji kako je investitor – HEP.

Nekadašnji direktor proizvodnje HEP-a, saznaje Malbaša u razgovoru s Burićem, danas je povezan s ovim projektom, no ne samo on nego i njegov sin. Kako – saznajte u večerašnjem Provjerenom u 22.30 na Novoj TV.
 

Vezani članci Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 1 Dijagnoza: Beba vam neće preživjeti, ali mi vam nećemo pomoći. Činilo se kao jedno horor-iskustvo, ali javlja se sve više žena s potpuno istom pričom! Cjepivo protiv koronavirusa - 1 Britanci se njime cijepe, Francuzi mijenjaju mišljenje, Nijemci su sumnjičavi. Građani - zbunjeni: "Ako Merkel kaže da joj AstraZeneca ne valja, zašto bi nama?"