Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijepor

Hranić: Žalim zbog sporosti i odugovlačenja promjene 'lex Perković'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić na naš upit komentirao je prijepor oko Lex Perković.

Nadbiskup Đuro Hranić kaže kako žali zbog sporosti i odugovlačenja promjene spornog 'lex Perković'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Posjet Đakovu Plenković o Milanovićevoj izjavi o Habijanu: "Zamislite da ja sada počnem govoriti od novinara tko je kojeg seksualnog opredjeljenja" Slika nije dostupna 'Lex Perković' Pročitajte što su sve političari rekli o najavljenim sankcijama

'Pokazuje se da je bilo veliko iznenađenje kada je to ograničenje, klauzula donesena i da se pokazuje da to nije bilo dobro i da nije bilo razborito i da sada ustrajavanje na tome da se povuče, iako vide odgovorni, Vlada vidi da su tu pogriješili, to su već i otvoreno priznali, što na početku nisu htjeli. Ta sporost i odugovlačenje da se ipak makne ta klauzula svakako donosi veliku štetu kredibilitetu Republike Hrvatske u međunarodnoj javnosti i mi ne možemo ništa drugo nego zbog toga izraziti žalost.

>> VIDEO 'Ovo je ozbiljno kršenje zakona, ali prije svega povjerenja!'

Ja ne bi ovdje htio ulaziti u spekulacije, kome je to bilo potrebno i zašto je uopće bila potrebna ta klauzula i što se htjelo postići klauzulom. To je također drugo pitanje o kojem bi se također moglo razgovarati i raspravljati', rekao je Hranić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene