Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MagnetiX magnetski držač

Džep nije najbolje mjesto za držanje telefona, ali magnetski držač je! Praktičan auto dodatak koji drži vaš mobitel u fiksnom položaju i omogućava da se javite na važan poziv

PR
PR Foto: PR
Vaša sigurnost na cesti je važna, kao i sigurnost onih oko vas!

Magnetski držači mobitela predstavljaju najbolju kombinaciju sigurnosti, udobnosti i stabilnosti za vaš mobitel i vas za vrijeme vožnje.

Njihovo postavljanje je jednostavno, ne zahtijeva dodatni alat niti stručno znanje. Mogu se postaviti bilo gdje, u samo par koraka.

MagnetiX magnetski držač za mobitel, sudeći po iskustvima korisnika, jedan je od najboljih držača koje možete naći na tržištu. Dva su glavna razloga za to: mobitel ostaje na mjestu čak i na najneravnijim planinskim putevima i ne blokira vam vidokrug tijekom vožnje.

PR PR Foto: PR

Odgovarajte na poziv jednim klikom tijekom vožnje

MagnetiX vam omogućuje da se javite na mobitel ne skrećući pogled sa ceste. Vaš mobitel bit će pričvršćen na snažni N45 magnet, koji jamči njegovu stabilnost čak i tijekom vožnje po makadamu.

Dodatno, njegove male dimenzije - 24 x 60 x 18 mm, čine ga savršenim za postavljanje u bilo kojem automobilu, na bilo kojem mjestu. Ima mogućnost rotacije od 360 stupnjeva, te ćete ga koristiti bez krivljenja i izvijanja vrata. Okrenite ga vodoravno ili okomito, ovisno o vašim potrebama.

>>Elegancija i praktičnost u jednom uređaju <<

Priuštite si mir i ugodu tijekom dugih i kratkih vožnji automobilom. MagnetiX čini telefoniranje u automobilu sigurnim i jednostavnim. Vaš je najbolji izbor jer:

- Kompatibilan je sa svim modelima mobitela
- Modernog je i minimalističkog dizajna
- Postavlja se u par poteza
- Može se postaviti pod bilo kojim kutom i u bilo koji položaj

PR PR Foto: PR

Nema više gubljenja po nepoznatim putevima

Osnovna svrha držača, osim obavljanja poziva, jest lako praćenje navigacije i GPS-a.

MagnetiX omogućuje potpunu preglednost ekrana mobitela i navigacije. Ekran vam neće zaklanjati ručkice držača, a blagim pritiskom na mobitel možete podesiti kut gledanja. Jednom rukom moći ćete približiti i udaljiti put na navigaciji te promijeniti lokaciju.

Osim modernog izgleda koji će uljepšati interijer vašeg automobila, odlikuje ga i vrhunska kvaliteta izrade. Izrađen je od čvrstih materijala koji jamče dugotrajno korištenje bez habanja.
Bitno je naglasiti da njegova ljepljiva podloga neće oštetiti unutrašnjost vašeg vozila, u isto vrijeme pružajući snažnu i čvrstu potporu držaču i mobitelu.

>>Više fleksibilnosti i veća sigurnost tijekom vožnje<<

Ovaj praktični držač dozvoljava vam da se potpuno usredotočite na put i vožnju, smanjujući tako rizik od nesreće. Spomenut ćemo još neke prednosti MagnetiX-a:

- Mobitel ostaje nadohvat ruke
- Nema skretanja s puta i gubljenja vremena
- Mobitel je zaštićen od udara i lomova
- Udoban položaj vozača tijekom vožnje

Zašto se višestruko isplati kupiti MagnetiX?

Osim svih gore navedenih prednosti, ovaj magnetski držač mobitela ima još jednu s kojom se može pohvaliti – pristupačan je za svačiji džep!

PR PR Foto: PR

Ali iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih 100 čitatelja portala DNEVNIK.hr i za njih je pripremila popust od 50%. Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom svakome.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93% kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

I ne zaboravite, MagnetiX magnetski držač mobitela nije moguće pronaći u običnim trgovinama. Možete ga naručiti jedino putem službene DokiShop stranice.

NAPOMENA: Zalihe na popustu su ograničene, a velik broj kupaca naručuje po nekoliko komada. Zato požurite kako ne biste ostali bez svog praktičnog držača mobitela.

Kliknite ovdje da biste dobili svoj MagnetiX držač po 50% nižoj cijeni!

PR PR Foto: PR

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene