Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija apelira na strpljenje

Prometni kaos na granici: Kolone teretnih vozila stvaraju kilometarske zastoje prema Bajakovu i Tovarniku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Rako Suvar/Cropix
Duže kolone teretnih vozila, dosežući 10 kilometara prema graničnom prijelazu Bajakovo i 7,5 kilometara prema Tovarniku, stvaraju zastoje na prometnicama. Policija apelira na sudionike prometa da imaju strpljenje i budu oprezni.

Kolone teretnih vozila prema graničnim prijelazima sa Srbijom Bajakovo i Tovarnik duge su 10 kilometara i 7,5 kilometara, izvijestila je u četvrtak PU vukovarsko-srijemska pozivajući sudionike u prometu na oprez i strpljenje.

Iz policije navode kako su još uoči proteklog vikenda redarstvene vlasti Republike Srbije najavile otežano prometovanje teretnih vozila preko graničnih prijelaza sa Srbijom.

Pročitajte i ovo Provjereno - bitke za skrbništvo - 7 večeras u Provjerenom Kao djevojčica godinama je proživljavala bitku za skrbništvo, a detalje otkriva za Provjereno: "Ne znam hoću li više ikad plakati kao što sam tada"

Od vikenda se produljilo vrijeme čekanja teretnih automobila na izlasku iz Hrvatske u Srbiju pa je tako jutros u sedam sati kolona na autocesti A-3 u smjeru Bajakova bila 10 kilometara, a na državnoj cesti DC-46 u smjeru Tovarnika 7,5 kilometara.

Pročitajte i ovo Oluja u Norveškoj Klimatske promjene FOTO Europsku zemlju pogodio uragan kakav mlađe generacije ne pamte: Rijetka pojava mogla bi se sve češće ponavljati

Kako je začelje kolone u smjeru Tovarnika između naselja Orolik i Banovci, policijski službenici upravljaju prometom i zaustavljaju teretne automobile izvan naselja kako bi osigurali što bolju protočnost i sigurnost svih sudionika u prometu.

PU vukovarsko-srijemska poziva sve sudionike u prometu na tim dionicama na strpljenje i dodatan oprez te poštivanje uputa policijskih službenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene