Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potrošači toplinske energije u naseljima Dugave, Sloboština i Jakuševec neće imati tople vode u razdoblju od 8. kolovoza ujutro do 10. kolovoza u kasnim noćnim satima, zbog radova HEP-Toplinarstva na revitalizaciji vrelovodne mreže.


U HEP-Toplinarstvu mole sve potrošače koji neće imati tople vode za strpljenje tijekom trajanja rekonstrukcije vrelovodne mreže te pojašnjavaju da se revitalizacija vrelovodne mreže provodi radi pripreme toplinskog sustava za predstojeću sezonu grijanja, kako bi se osigurala kontinuirana i sigurna opskrba potrošača toplinskom energijom.

Radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže započeli su sredinom svibnja, odmah nakon završetka ogrjevne sezone i nastoje se organizirati tako da potrošači što kraće budu bez potrošne tople vode. No, u određenim slučajevima neizbježne su višednevne obustave isporuke toplinske energije, poručuju iz HEP-Toplinarstva. (HIna)


Vezani članci Novi zagreb bez grijanja i tople vode (Foto: Dnevnik.hr) Iz HEP-a stigle dobre vijesti za stanovnike Novog Zagreba: "Uspješno smo sanirali puknuće magistralnog vrelovoda" Novi zagreb bez grijanja i tople vode (Foto: Dnevnik.hr) Stanovnici metropole u 21. stoljeću doslovno moraju - izmišljati toplu vodu: "Pustite perilicu na prazno, ugrijete unutra vodu..."