Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ni tople vode

FOTO Puknuo vrelovod na Trešnjevci, tisuće Zagrepčana bez grijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio Zagrepčana noćas je ostao bez grijanja i tople vode. U HEP-Toplinarstvu kažu da je na raskrižju Klanječke i Vodnjanske ulice puknuo vrelovod.

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Klanječke i Vodnjanske ulice na zagrebačkoj Trešnjevci, bez grijanja i tople vode od sinoć oko 23 sata ostali su potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice.

Pročitajte i ovo Voda u Zagrebu - 1 Problemi tijekom rekonstrukcije Dio Zagreba će tjednima biti bez tople vode, građani bijesni Slika nije dostupna Obavijest HEP-a Pet naselja u Novom Zagrebu ostalo bez grijanja zbog puknuća vrelovoda, sanacija će trajati do subote

Ponovna normalizacija opskrbe toplinskom energijom za navedena naselja očekuje se danas u poslijepodnevnim satima, priopćili su jutros iz HEP-Toplinarstva.

>> Zagreb: Pukla vodovodna cijev, voda šikljala u zrak 40-ak metara!

Poteškoće u opskrbi toplinskom energijom mogu imati i pojedini potrošači u naseljima Jarun, Vrbani i Rudeš, a potpuna normalizacija opskrbe toplinskom energijom u ovim naseljima očekuje se danas u jutarnjim satima.

Djelatnici HEP-Toplinarstva su cijelu noć na terenu kako bi locirali i sanirali puknuće vrelovoda te čine sve da u što kraćem roku osiguraju opskrbu toplinskom energijom za sve potrošače, navode iz HEP-Toplinarstva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene