Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drmić ostao bez vozačke zbog prebrze vožnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik stranke Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Ivan Drmić ostat će na tri mjeseca bez vozačke dozvole zbog prebrze vožnje.

Naime, 25. rujna ujutro, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, Drmić je zapadnom osječkom obilaznicom vozio 189 kilometara na sat, premda je dozvoljeno tek 90 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Razbijanje i uništavanje HDSSB-a' HDSSB najavljuje aktivni otpor i mogućnost građanskog neposluha Slika nije dostupna Dao dodatne informacije Saborski zastupnik Drmić bio na obavijesnom razgovoru

Zanimljivo je, međutim, što Drmić tvrdi kako se ne sjeća da ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje. 

- Gotovo me svaki dan zbog nečeg zaustavljaju, ali zaista se ne sjećam da je prije 20 dana to bilo zbog prebrze vožnje. Priznajem da nisam anđeo, kao uostalom ni 90 posto Hrvata, i da volim brzu vožnju. Pazim da me ne uhvate, ali ako me jesu, onda ću prihvatiti svaku kaznu. Zakon je za sve isti i ne mislim se izvlačiti - kazao nam je Drmić.

Šef njegovog zastupničkog kluba Branimir Glavaš začudio se kad smo ga upoznali s činjenicom da će Drmić ostati bez vozačke dozvole. 

- Koliko? 189?! Nije mi se ništa pohvalio. Neka mladi gospodin snosi sve zakonske posljedice, to mu je dovoljna kazna. Neće biti nikakvih političkih sankcija protiv Drmića - rekao je Glavaš za Glas Slavonije

U cijeloj priči, međutim, čudno je to što se PU osječko-baranjska nije službeno oglasila o Drmićevom prometnom prijestupu, iako je u posljednjih nekoliko mjeseci postala gotovo ustaljena praksa da se ekstremni ljubitelji brzina nađu u policijskim priopćenjima, premda im se, osim dobi i marke vozila, ne navode čak ni inicijali.

Drmiću, pak, kako se neslužbeno doznaje, ovo nije prvi put da se zbog jurnjave našao u policijskim bilježnicama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene