Sjekira, ilustracija
Sjekira, ilustracija Foto: Getty Images

Nakon što je 35-godišnjakinja pozvala policiju zbog narušavanja javnog reda i mira, napala je s 38-godišnjakom policajce koji je nasrnuo na službenike sjekirom.


Postupajući po dojavi 35-godišnjakinje o narušavanju javnog reda i mira, u petak, 9. srpnja oko 20:30 sati, prilikom dolaska policije na mjesto događaja u ulici Sajmište u Vukovaru, žena koja je dojavila i 38-godišnjak vrijeđali su policijske službenike, a potom je 38-godišnjak sjekirom zamahnuo prema policajcu.

U obrani, policajac je prema 38-godišnjaku upotrijebio suzavac, nakon čega ga je rukama napala i 35-godišnjakinja, te je i prema njoj upotrijebio suzavac. Oboje su privedeni u prostorije policije gdje je 35-godišnjakinji utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 1,46 g/kg, a 38-godišnjaku 0,71 g/kg.

Autobusni kolodvor Split Incident na splitskom autobusnom kolodvoru: Pijan nasrnuo na 19-godišnju djevojku iz Njemačke

Marijan Matijević Vukovarci ogorčeni zbog napada na dječaka koji je nosio masku s hrvatskim obilježjima: "Situacija je napeta i nepodnošljiva"

''Policija će protiv 35-godišnjakinje i 38-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 38-godišnjaka slijedi i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi'', izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Osumnjičeni je predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a istražni sudac mu je rješenjem odredio mjere opreza.