Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li riječ o plinu?

Drama u Splitu: Nakratko bila evakuirana Obrtnička škola, iz policije poručili - "Zaprimili smo dojavu da više osoba ima mučninu"

Obrtnička škola Split
Obrtnička škola Split Foto: screenshot Google Maps
Nešto prije 16 sati došlo je do izvanredne situacije u Obrtničkoj školi u Nodilovoj ulici u Splitu.

Nastava u splitskoj Obrtničkoj školi smještenoj u centru grada nešto prije 16 sati nakratko je bila prekinuta zbog dojave da se unutra osjeća plin, doznaje se od vatrogasaca i policije.

Jerko Kurevija iz splitske policije rekao je da su oko 16 sati zaprimili dojavu iz Obrtničke škole u Splitu da u razredu više osoba ima mučninu. "Na teren smo izašli s vatrogascima i Hitnom pomoći, a pri dolasku nitko od osoba nije zatražio liječničku pomoć. Opasnosti za ostale građane nema", kazao je Kurevija.

Vatrogasci su pak rekli da su kratko evakuirali školu, mjerili ima li u zgradi plina, ali nisu pronašli koncentraciju plina. Nastava je, prema riječima zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita Marija Mikasa, nastavljena.

Na terenu su osim policije i vatrogasaca bila i kola Hitne medicinske pomoći. Što se točno dogodilo u Obrtničkoj školi za sada se ne zna.

"Samo su nam rekli da napustimo školu, nastala je panika, još ne znamo što se točno dogodilo, navodno je učenik bacio suzavac", kazale su neposredno potom učenice za Dalmatinski portal.

Pročitajte i ovo Voda u Zagrebu - 1 Problemi tijekom rekonstrukcije Dio Zagreba će tjednima biti bez tople vode, građani bijesni

Pročitajte i ovo Požar u Splitu Završili u bolnici Intervenirali vatrogasci i hitna pomoć: Obitelj se otrovala plinom, među njima i dijete (5)

Na terenu su osim policije i vatrogasaca bila i kola Hitne medicinske pomoći. Što se točno dogodilo u Obrtničkoj školi za sada se ne zna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene