Pozivamo sve čitatelje Dnevnik.hr-a da fotografiraju ukrase u svojim gradovima i šalju nam slike na mail s naznakom 'Blagdani u mom gradu', a 3 najljepše bit će nagrađene paketom iznenađenja!


Šaljite svoje fotografije na temu 'Blagdani u mom gradu' na mail moj.report@novatv.hr, a najbolja će biti nagrađena poklonom iznenađenja!

Lampice i ukrasi česti su prizori ovih dana u hrvatskim gradovima. Na vama je da fotografirate ukrase u svom gradu, centru, ulicama, obogaćenu rasvjetu, parkove, fontane, rive... ili ukrase koji su zaplijenili vašu pažnju ispred nečije kuće ili možda vaše....

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 3

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 2

Božićna euforija već je počela među poznatih Hrvatima!

Vezani članci Dino Goleš Turisti u Hrvatsku, a Hrvati vani: Otkrivamo gdje se najčešće putuje za doček Nove godine Božićne katastrofe (Foto: thechive.com) Male i velike nezgode nisu im uspjele pokvariti božićno raspoloženje

Vaše najljepše fotografije blagdanskih ukrasa šaljite do petka, 19. prosinca, s imenom prezimenom i adresom na mail moj.report@novatv.hr s naznakon 'Blagdani u mom gradu', a mi ćemo slike objavljivati u velikoj fotogaleriji.

Tri najbolje fotografije odabrat ćemo u redakciji i objaviti imena autora. Na njihove adrese šaljemo poklon paket!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook