Pozivamo sve čitatelje Dnevnik.hr-a da fotografiraju ukrase u svojim gradovima i šalju nam slike na mail s naznakom 'Blagdani u mom gradu', a 3 najljepše bit će nagrađene paketom iznenađenja!


Šaljite svoje fotografije na temu 'Blagdani u mom gradu' na mail moj.report@novatv.hr, a najbolja će biti nagrađena poklonom iznenađenja!

Lampice i ukrasi česti su prizori ovih dana u hrvatskim gradovima. Na vama je da fotografirate ukrase u svom gradu, centru, ulicama, obogaćenu rasvjetu, parkove, fontane, rive... ili ukrase koji su zaplijenili vašu pažnju ispred nečije kuće ili možda vaše....

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 3

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 2

Božićna euforija već je počela među poznatih Hrvatima!

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković Plenković, Milanović i Jandroković poslali čestitke građanima i mole da se ljudi suzdrže od velikih okupljanja Barem su pokušali (Foto: izismile.com) Nemaju baš talenta, ali svejedno su pokušali napraviti božićne ukrase

Vaše najljepše fotografije blagdanskih ukrasa šaljite do petka, 19. prosinca, s imenom prezimenom i adresom na mail moj.report@novatv.hr s naznakon 'Blagdani u mom gradu', a mi ćemo slike objavljivati u velikoj fotogaleriji.

Tri najbolje fotografije odabrat ćemo u redakciji i objaviti imena autora. Na njihove adrese šaljemo poklon paket!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook