Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdani u mom kraju

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 3

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozivamo sve čitatelje Dnevnik.hr-a da fotografiraju ukrase u svojim gradovima i šalju nam slike na mail s naznakom 'Blagdani u mom gradu', a 3 najljepše bit će nagrađene paketom iznenađenja!

Šaljite svoje fotografije na temu 'Blagdani u mom gradu' na mail moj.report@novatv.hr, a najbolja će biti nagrađena poklonom iznenađenja!

Pročitajte i ovo Bacanje hrane: Ilustracija - 4 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Znate li koliko hrane godišnje bacimo? Ovo su korisni savjeti za ublažavanje te pošasti - "Teško je baš, nekad ne ide" Slika nije dostupna Moj.report FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 2

Lampice i ukrasi česti su prizori ovih dana u hrvatskim gradovima. Na vama je da fotografirate ukrase u svom gradu, centru, ulicama, obogaćenu rasvjetu, parkove, fontane, rive... ili ukrase koji su zaplijenili vašu pažnju ispred nečije kuće ili možda vaše....

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone! 2

FOTO Šaljite nam fotografije vaših ukrašenih gradova! Dijelimo poklone!

Vaše najljepše fotografije blagdanskih ukrasa šaljite do petka, 19. prosinca, s imenom prezimenom i adresom na mail moj.report@novatv.hr s naznakon 'Blagdani u mom gradu', a mi ćemo slike objavljivati u velikoj fotogaleriji.

Tri najbolje fotografije odabrat ćemo u redakciji i objaviti imena autora. Na njihove adrese šaljemo poklon paket!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene