Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više kaznenih djela

U kutiji pronašli drogu: Motociklist bježao policiji pa na njih bacio kacigu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Matija Djanjesic/Cropix
Istarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom koji je neovlašteno proizvodio i prometovao drogama, krivotvorio isprave i bježao od policije.

Nakon što su istarski policajci vidjeli 26-godišnjaka uz parkirani motor te kutiju kraj njega, tražili su ga isprave.

Muškarac je skinuo kacigu i počeo bježati od policije. Dok je bježao, bacio je kacigu i pogodio policajca u rame. Nakon što su ga sustigli, policajci su koristili sredstva prisile i uhitili ga.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je na motoru imao neispravnu registraciju.

U kutiji se nalazilo, kako je priopćila policija, ukupno 189 grama marihuane, 97 grama amfetamina, 284,3 grama zasad neutvrđene bijele praškaste materije, nož, precizna digitalna vaga, škare, dva mobitela i više stotina eura.

Pročitajte i ovo Droga u Slavonskom Brodu Pronađeno više vrsta droga Pao diler iz Slavonskog Broda, za njim raspisane čak tri potrage: Pri uhićenju pokušao pobjeći policajcima

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Ustanovljeno je da je neovlašteno proizvodio i prometovao drogama, krivotvorio isprave i bježao od policije.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u subotu večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene