Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr)
Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) Foto:DNEVNIK.hr

Nova TV i u mjesecu lipnju nastavlja potvrđivati svoj status najsnažnije multimedijalne kompanije u zemlji, a osim gledanosti televizijskih, u prilog tome idu i podaci digitalnih kanala.


Prema posljednjim podacima, za mjesec lipanj, news portal DNEVNIK.hr ne samo da je još jedanput oborio vlastiti rekord već i uvjerljivo nastavlja držati drugu poziciju najčitanijih portala na tržištu s 1.863.491 stvarnih korisnika, što je 17 posto više u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte kako je izgledalo kad je Delila rekla - DA! Slika nije dostupna Dnevnik.hr slavi 7. rođendan: ZAVIRITE U NAŠU POVIJEST!

Portal Showbuzz.hr s 927.487 stvarnih korisnika u lipnju je zauzeo prvo mjesto na ljestvici šoubiz portala (rubrika) na tržištu. U odnosu na lipanj 2018. ostvaren je porast od 31 posto.

Punkufer.hr, koji je prošlog mjeseca doživio redizajn te svojim čitateljima modernim i pročišćenim dizajnom ponudio još lakšu i bolju preglednost sadržaja, i dalje je najčitaniji travel&gastro portal u Hrvatskoj s rekordnih 686.486 stvarnih korisnika, što je gotovo 50 % više u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Stvaranjem najkvalitetnijeg sadržaja, ulaganjem u integrirane komunikacije i digitalne kanale te ostvarenim izvrsnim rezultatima Nova TV još je jednom potvrdila svoju poziciju vodeće multimedijalne kompanije na domaćem tržištu.

Izvor: Gemius Audience
Razdoblje: lipanj 2019.

Kako je mama preminule djevojčice trošila novac za liječenje bolesne kćeri? „Mami je Lana bila izvor prihoda. To je ono najstrašnije u svemu“