Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr)
Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Nova TV i u mjesecu lipnju nastavlja potvrđivati svoj status najsnažnije multimedijalne kompanije u zemlji, a osim gledanosti televizijskih, u prilog tome idu i podaci digitalnih kanala.


Prema posljednjim podacima, za mjesec lipanj, news portal DNEVNIK.hr ne samo da je još jedanput oborio vlastiti rekord već i uvjerljivo nastavlja držati drugu poziciju najčitanijih portala na tržištu s 1.863.491 stvarnih korisnika, što je 17 posto više u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Vezani članci DNEVNIK.hr ljeto je započeo kao najčitaniji domaći news portal Zahvaljujući vama DNEVNIK.hr je ljeto započeo kao najčitaniji domaći news portal Hrvatska udruga digitalnih izdavača - 4 Osnovana Hrvatska udruga digitalnih izdavača: Bavit će se izazovima online medija

Portal Showbuzz.hr s 927.487 stvarnih korisnika u lipnju je zauzeo prvo mjesto na ljestvici šoubiz portala (rubrika) na tržištu. U odnosu na lipanj 2018. ostvaren je porast od 31 posto.

Punkufer.hr, koji je prošlog mjeseca doživio redizajn te svojim čitateljima modernim i pročišćenim dizajnom ponudio još lakšu i bolju preglednost sadržaja, i dalje je najčitaniji travel&gastro portal u Hrvatskoj s rekordnih 686.486 stvarnih korisnika, što je gotovo 50 % više u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Stvaranjem najkvalitetnijeg sadržaja, ulaganjem u integrirane komunikacije i digitalne kanale te ostvarenim izvrsnim rezultatima Nova TV još je jednom potvrdila svoju poziciju vodeće multimedijalne kompanije na domaćem tržištu.

Izvor: Gemius Audience
Razdoblje: lipanj 2019.

Kako je mama preminule djevojčice trošila novac za liječenje bolesne kćeri? „Mami je Lana bila izvor prihoda. To je ono najstrašnije u svemu“ Kako je mama preminule Lane (11) trošila novac za liječenje bolesne kćeri? (Foto: Provjereno) Kako je mama preminule Lane (11) trošila novac za liječenje bolesne kćeri? (Foto: Provjereno) Kako je mama preminule Lane (11) trošila novac za liječenje bolesne kćeri? (Foto: Provjereno) +2 Kako je mama preminule Lane (11) trošila novac za liječenje bolesne kćeri? (Foto: Provjereno)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju