Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslava u nedjelju

Doček Vatrenih: Tko će sve nastupiti na glavnome zagrebačkom trgu? Dnevnik Nove TV doznaje detalje

U Hrvatskoj svi jedva čekaju da se Vatreni vrate i da ih se dočeka kako zaslužuju. Popis izvođača je gotov. Detalje proslave na glavnome zagrebačkom trgu doznala je reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović.

Videozid je već postavljen, balkoni su u kockicama, a pozornica se još čeka.

Policija radi punom parom. Počeli su već nakon utakmice s Brazilom. Svaki dan održavaju se sastanci i bruse detalji.

"S obzirom na kvalitetu onoga što u kontinuitetu pokazuju pripreme - kad su u pitanju nogometna prvenstva, postat će, po svemu sudeći, sastavni dio rada hrvatske policije", navodi ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Slijeću nešto poslije 17 sati

Kad Vatreni slete nešto poslije 17 sati, od aerodroma do Trga bana Josipa Jelačića vozit će se preko Avenije Većeslava Holjevca, Vukovarskom, Savskom, gdje će se zaustaviti kod vatrogasaca, Frankopanskom i Ilicom do trga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna potpuno spremni "Policija se odavno počela pripremati za dolazak nogometaša": Božinović otkrio i tko iz Vlade dolazi na Trg

Ako bi bila gužva, postoji i alternativni pravac - onaj preko Zelenog vala, Draškovićeve i Jurišićeve.

Na trgu oko 19 sati

Na Trg bana Josipa Jelačića stižu oko 19 sati. Uz građane, dočekat će ih i pjesma. Himnu će otpjevati Klapa Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj.

Uz Prljavo kazalište i Juru Stublića, nastupat će i Daleka obala, Opća opasnost, Slavonia Band, Dalmatino.

Lista pjesama je spremna. "Reprezentativci i izbornik Dalić - oni su za nas, kako god bilo, prvaci svemira", poručuje Dalmatino.

Trg će zapaliti i Zaprešić Boys. "Veliki uspjeh naše reprezentacije. Nakon četiri godine ponovno participirati u dočeku naših velika je čast i veliko zadovoljstvo", rekao je Marko Novosel.

Vrijeme ide svima na ruku

S vatrenima će slaviti cijela Hrvatska, a vrijeme ide svima na ruku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEŠKO SE ČEKA VEČER Uklanja se Advent na Trgu bana Jelačića, sprema se gledanje utakmice: Čekaju se detalji dočeka Vatrenih

"Bit će djelomice sunčano i suho, ali će biti dosta hladno, pa se dobro utoplite svi. Idemo na doček, a dobro bi došla i čašica da se zagrijemo", poručio je meteorolog Nove TV Darijo Brzoja.

U VIP zonu stižu brojni uzvanici - premijer Andrej Plenković i ministri. Bit će tu i prvi čovjek Sabora Gordan Jandroković.

Planovi predsjednika Zorana Milanovića još se ne znaju.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene