Dario Juričan
Dario Juričan Foto: Dario Juričan/Facebook

Dario Juričan komentirao je najnoviju aferu bivšeg ministra obrane Damira Krstičevića sa stanom u zagrebačkoj Novoj Vesi.


Damir Krstičević ustvrdio je u srijedu da mu je sukladno kriterijima Ministarstva obrane dodijeljen dvoetažni stan, a ne dva stana, kako stoji u njegovoj imovinskoj kartici te da je cijena stana formirana kao i kod svih djelatnih vojnih osoba koje su kupile stanove od Hrvatske.

Vezani članci Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio" Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

Prema pisanju portala Index, riječ je o dva stana u zagrebačkoj Novoj Vesi površine 112,52 i 50,11 četvornih metara, koja su naknadno spojena u jedan površine 160 četvornih metara. Država je te stanove kupila 1998. i 1999. godine po cijeni od 2,2 milijuna kuna, a potom ih je prodala Krstičeviću za 136.176 kuna.

Dario Juričan Krstičeviću bi dao cijelu Ilicu.

Njegovu objavu na Facebooku objavljujemo u cijelosti: 

"Damiru Krstičeviću cijelu Ilicu! Pozivam gradonačelnika Milana Bandića da u znak solidarnosti iseli sve preostale stanovnike Ilice i useli tamo Damira Krstičevića te mu temeljem pravilnika i suglasnosti pospoji sve stanove.

Gradonačelnik Bandić spojio je svoj stan od 120 kvadrata sa 'stanom od brata' te se tiska u 240 kvadrata i jedini, uz Krstičevića, ima potrebno iskustvo.

Svakako konzultirati Antu Vlahovića kako najbolje taj kompleks redizajnirati u bunker, kako bi se ratnik Krstičević bolje osjećao.
Također predlažem da se Ilica preimenuje u ulicu generala Damira Krstičevića.

Pozivam gradonačelnika da izda dopuštenje da se odobri spajanje ulice generala Damira Krstičevića u jednu parcelu. Nadam se da će gradonačelnik moći ustupiti generalu i neku od slika iz svoje bogate kolekcije koju mu je vratio Županijski sud.

Predlažem Seljačka kola i patke Krste Hegedušića staviti u sobu za sastanke. Krstičeviću slava i hvala što se borio za stanove!" piše Juričan na Facebooku.