Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JEDAN ILI DVA STANA?

Dario Juričan o aferi bivšeg ministra: "Dajte Krstičeviću cijelu Ilicu, spojite mu sve stanove"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Juričan komentirao je najnoviju aferu bivšeg ministra obrane Damira Krstičevića sa stanom u zagrebačkoj Novoj Vesi.

Damir Krstičević ustvrdio je u srijedu da mu je sukladno kriterijima Ministarstva obrane dodijeljen dvoetažni stan, a ne dva stana, kako stoji u njegovoj imovinskoj kartici te da je cijena stana formirana kao i kod svih djelatnih vojnih osoba koje su kupile stanove od Hrvatske.

Pročitajte i ovo Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Pridružio se Viktoru Šimuniću VIDEO Čovjek koji je 2019. promijenio ime u Milan Bandić ide na izbore: "Ostao sam paf kad sam vidio što me dočekalo" Roko Vranić SJEĆANJE NA OLUJU Josip je poginuo kao student, njegov otac danas je bio u Kninu: "Evo ja umjesto njega to proživljavam. Ako mi koja suza kane nemojte zamjeriti..."

Prema pisanju portala Index, riječ je o dva stana u zagrebačkoj Novoj Vesi površine 112,52 i 50,11 četvornih metara, koja su naknadno spojena u jedan površine 160 četvornih metara. Država je te stanove kupila 1998. i 1999. godine po cijeni od 2,2 milijuna kuna, a potom ih je prodala Krstičeviću za 136.176 kuna.

Dario Juričan Krstičeviću bi dao cijelu Ilicu.

Njegovu objavu na Facebooku objavljujemo u cijelosti: 

"Damiru Krstičeviću cijelu Ilicu! Pozivam gradonačelnika Milana Bandića da u znak solidarnosti iseli sve preostale stanovnike Ilice i useli tamo Damira Krstičevića te mu temeljem pravilnika i suglasnosti pospoji sve stanove.

Gradonačelnik Bandić spojio je svoj stan od 120 kvadrata sa 'stanom od brata' te se tiska u 240 kvadrata i jedini, uz Krstičevića, ima potrebno iskustvo.

Svakako konzultirati Antu Vlahovića kako najbolje taj kompleks redizajnirati u bunker, kako bi se ratnik Krstičević bolje osjećao.
Također predlažem da se Ilica preimenuje u ulicu generala Damira Krstičevića.

Pozivam gradonačelnika da izda dopuštenje da se odobri spajanje ulice generala Damira Krstičevića u jednu parcelu. Nadam se da će gradonačelnik moći ustupiti generalu i neku od slika iz svoje bogate kolekcije koju mu je vratio Županijski sud.

Predlažem Seljačka kola i patke Krste Hegedušića staviti u sobu za sastanke. Krstičeviću slava i hvala što se borio za stanove!" piše Juričan na Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene