Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez na suncu

Od ranog jutra svugdje iznad 20 stupnjeva: Danas ćemo se 'pržiti' i na visokih 35!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napokon pravi ljetni vikend. Već jučer je u cijeloj Hrvatskoj bilo vrlo toplo, a danas bi trebalo biti još i toplije.

Očekuju nas sunčano vrijeme i visoke temperature. Već od ujutro temperature su svugdje iznad 20 stupnjeva, a temperature će vrlo brzo rasti i tijekom dana će se diljem Hrvatske većinom kretati između 30 i čak 35 stupnjeva u dalmatinskom zaleđu.

Pročitajte i ovo Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi Saharski pijesak stigao do Hrvatske Objavljene satelitske snimke Saharski pijesak stigao u Hrvatsku: "Atmosfera u dijelovima zemlje bit će zamućena"

Slično vrijeme očekujemo i idućih nekoliko dana. Najviše temperature bit će u Slavoniji i unutrašnjosti Dalmacije, no i drugdje će biti preko 30. Temperatura mora kretat će se između 22 i 24 stupnja, idealno za kupanje.

>> OVI savjeti čuvaju život i zdravlje: Suncu se treba znati prepustiti!

Index UV zračenja posvuda je u Hrvatskoj vrlo visok pa se obavezno zaštitite kremom za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene